3 Verschillende Zonnebrillen Stylen + Outfits

Vandaag ga ik het met jullie hebben over zonnebrillen stylen. Dat kan heel makkelijk gaan als je de zonnebril als laatste bij een outfit kiest. Maar wat nou als je een outfit wilt samenstellen op basis van een zonnebril? Dat kan iets lastiger zijn. Vooral omdat je veel verschillende soorten zonnebrillen hebt. Ik heb geprobeerd drie zonnebrillen te stylen die kwa stijl ver uit elkaar liggen.

Je hoeft je sowieso niet aan de regeltjes te houden, dat is het mooie aan stijl. Het gaat helemaal op gevoel en wat je zelf mooi vindt staan. Ik heb voor jullie drie outfits samengesteld met drie verschillende zonnebrillen. Ik zal daarbij uitleg geven en tips geven! Maar het belangrijkste blijft dat je naar jezelf luistert. Kijken jullie mee?

Outfit 1: Classy

IMG_2555b

De eerste outfit is met een klassiek model, althans, het model ziet er heel chic uit. Het is een look alike van de Dior So Real zonnebril die nu helemaal hot is. Het leuke aan deze zonnebril is dat hij bijna met alle stijlen meegaat. Bij het voorbeeld met deze zonnebril wou ik graag een beetje parijs vibes meegeven. Alsof je zo in de straten van Parijs kan worden geplakt en daar rond gaat lopen. Beetje Chic in the City.

IMG_2545b

IMG_2547b

IMG_2549b

 

Outfit 2: Cateye

IMG_2578b

Deze zonnebril is een heel populair model, een cateye namelijk. Ik wou voor deze zonnebril een hele relaxte outfit, maar wel met een speciaal tintje. Deze look is een beetje slordig, maar ik vind juist dat hij door de zonnebril een beetje hipster-achtig is. Deze zonnebril is dus echt een zonnebril die een bepaalde look een upgrade kan geven naar een ander level. Het is wel echt een musthave in je collectie!

IMG_2574b

IMG_2559b

IMG_2572b

 

Outfit 3: Gangster

IMG_2636b

Deze zonnebril noem ik mijn gangster zonnebril. Hij heeft gewoon een hele mysterieuze uitstraling. Het is bijna alsof je een zwarte streep voor je ogen hebt, waardoor mensen niet echt je emotie af kunnen lezen. Vaak kom je er ook een stuk arroganter mee over, vandaar de naam gangster zonnebril(Super gevaarlijk ja, haha). Je kent deze vast wel van bijvoorbeeld Kim Kardashian. Bij deze outfit heb ik dus een beetje gewerkt met zwart en dus ook bijvoorbeeld dit militaire jasje.

IMG_2630b

IMG_2633b

IMG_2628b

Wat is jullie favoriete zonnebrillen model?

– Britt

3 gedachten over “3 Verschillende Zonnebrillen Stylen + Outfits

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s