New In: Fashion

Hoewel in alle winkels alweer lente- en zomercollecties hangen, vind ik het nog wel moeilijk om te slagen. Dat komt niet per se doordat de kleding niet leuk is, maar omdat ik gewoon heel kritisch ben op wat ik wel en niet koop. Ergens is dat goed, maar het betekent ook dat ik nog maar weinig nieuwe lente-items heb. Laatst heb ik wel tussen de kleding van oma gekeken die ze weg wilde doen, en daar haalde ik nog twee leuke items uit. Ook kocht ik een dungaree dress en een hardloopbroekje en kreeg ik een heel mooi zomerjurkje. In dit artikel show ik deze nieuwe items!

shoplog2

Ten eerste kocht ik bij de Forever 21 in Amsterdam dit jurkje! De dungaree dress. Ik ben er zo blij mee. Het is een best apart item, ik zie zulke jurkjes niet vaak, maar dat vind ik wel tof. Ik vind de lengte perfect en kan niet wachten tot ik ‘m met blote benen kan dragen.

shoplog4

Ik nam van mijn oma dit rokje over. Hij paste precies goed en ik vind het printje heel leuk (er miste nog wat print in mijn kast!). Je ziet het niet heel goed, maar er zit ook geel in, mijn favoriete kleurtje.

shoplog1

Dit jurkje van Star Mela heb ik gekregen van de eigenaresse van de winkel waar ik werk. Ik vind ‘m zo mooi! Perfect voor een dagje op het strand, maar ik zou ‘m ook gewoon naar school dragen. Ik kwam er wel achter dat ik een wit onderjurkje nodig heb, die moet ik nog even aanschaffen.

shoplog3

Nieuwe sportkleding is altijd goed voor de motivatie – een goed excuus om nieuwe hardloopkleding te kopen. Dit broekje van Nike zit heerlijk en ik vind het kleurtje superleuk!

shoplog5

Dit item heb ik ook van mijn oma overgenomen: een simpel, gestreept vest. Streepjes zijn leuk en het vest zit vooral gewoon heel fijn.

Dit waren mijn nieuwe items! Heb jij al veel lente-/zomeritems geshopt?

X

 

4 gedachten over “New In: Fashion

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s