How To Style: De Pet – 3 Outfits

Hallo allemaal! Vandaag heb ik weer een post voor jullie, maar nu een over hoe je de pet combineert. Ik vind petjes heel erg leuk en ik draag ze graag in de zomer. Tegen de zon is het soms zelfs fijner dan een zonnebril, maar wel een stuk heter voor je hoofd ;). Een pet is dus niet alleen een leuke accessoire, maar ook nog eens heel erg handig.

Gelukkig kan je een pet opzetten wanneer je maar wilt, in welk seizoen je maar wilt. Dus hier heb ik mijn Adidas petje gecombineerd in 3 outfits, voor verschillende gelegenheden. Kijk je mee?

Outfit 1: Sporty 

IMG_2662b

IMG_2660b

Ik begin met het combineren met een ietwat sportievere outfit. vaak worden petjes gelabeld als sportief. Dat vind ik dan. Maar hiervoor ben ik bij zwart/wit gebleven, want dat staat leuk bij het adidas petje. Daarnaast heb ik mijn bomberjack erbij aangetrokken en mijn witte adidas sneakers. Dit geeft het vaak al een beetje een sporty touch. Ook vind ik een lage staart erbij heel sportief.

IMG_2656b

Outfit 2: Casual

IMG_2761b

IMG_2757b

Voor deze combinatie wou ik een beetje relaxed blijven. De indruk geven dat je je bed uitkomt, in je kleren schiet en een petje erbij opdoet. Omdat het een lekkere zonnige dag is, of omdat het er gewoon leuk bij staat. Ik vind deze outfit persoonlijk heel fijn om te dragen, vooral met lekkerder weer. Maar het petje geeft het iets nog rustiger. Ik zou deze outfit aantrekken op een make-up loze dag.

IMG_2771b

Outfit 3: Chic

IMG_2700b

IMG_2699b

Ik heb hier mijn nieuwe zwarte haklaarsjes aan en ik ben er echt heel erg blij mee! Ze hebben door de hak en de puntige neus een hele luxe uitstraling. (Ook zorgt de puntige neus voor langere benen!!). Daarbij een lekkere witte sweater en een mooie strakke zwarte broek. Maar het petje erbij maakt het weer iets meer af. Een petje met een mooie lange jurk is bijvoorbeeld ook heel erg leuk!

IMG_2719b

Hoe stijlen jullie een pet? 

4 gedachten over “How To Style: De Pet – 3 Outfits

  1. Emma

    Tof gecombineerd allemaal zeg, de looks zijn alle drie heel anders maar wel leuk. Ik heb geen petje maar zou ‘m opzich wel willen, vooral omdat ‘ie een beetje uit m’n comfort zone ligt haha. X

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s