3 Leuke Lente Hairstyles

Hi Iedereen! Omdat het lekker weer aan het worden is, ga ik jullie vandaag drie leuke lente haarstijlen laten zien. Ik doe niet vaak iets super geks met mijn haar en ik kan al helemaal niet veel mooie vlechten (alleen de normale en een visgraatvlecht). Ik wil wel echt heel graag meer kunnen met mijn haar. Gewoon een mooie watervalvlecht, of mijn haar in speelse staarten stoppen. Het lijkt me gewoon iets heel erg moois om die dingen te kunnen. Maar omdat ik nog niet zo heel veel kan, maak ik vaak gebruik van haar-accessoires. Het geeft de simpelste haarstijlen een heel leuk extraatje.

Haarstijl 1

IMG_2806bewerkt

IMG_2791bewerkt

Voor de eerste haarstijl heb ik een haarbandje gebruikt. Deze komt van de Tally Weijl en die kreeg ik toevallig laatst ergens gratis bij! Ik vind deze heel erg chic. Omdat hij een beetje een goud/bronzen gloed afstraalt. Mijn haar heeft ook een beetje die tintjes, dus dat complimenteert elkaar heel leuk! Het is ook nog eens heel handig, want je wilt natuurlijk je losse plukken niet de hele tijd in je gezicht. Dit bandje houdt al het haar mooi op zijn plek!

Haarstijl 2

IMG_2815bewerkt

IMG_2825bewerkt

Voor de tweede haarstijl heb ik niks gebruikt (buiten een elastiekje). Zoals ik al vertelde, kan ik dus wel een visgraatvlecht bij mezelf maken. Dit heb ik dan ook gedaan, want vlechten draag ik heel veel in deze warmere tijden. Ook vind ik de visgraat een hele mooie vlecht.

Tip: Het is ook heel erg leuk om een nacht met zo’n vlecht te slapen. Dan heb je de volgende dag een hele heftige slag!

Haarstijl 3

IMG_2783bewerkt

IMG_2778bewerkt

Voor de laatste haarstijl heb ik een bandana gebruikt. Bandana’s vind ik echt ideaal voor de zomer en lente. Ze houden alles uit je gezicht, je kan ze bijna met alles in. Maar het is ook nog eens super leuk! Ik draag heel vaak een staart als het warm is. Eigenlijk sowieso wel vaak. Maar dat kan er heel erg saai uitzien. Het is veel makkelijker en leuker om gewoon een hoge nonchalante staart in te doen en dan nog een bandana erbij. Ik vind het resultaat persoonlijk heel erg leuk!

Wat is jullie favoriete haarstijl voor de lente?

 

6 gedachten over “3 Leuke Lente Hairstyles

 1. Killian Noble

  Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I
  am experiencing issues with your RSS. I don’t understand the reason why I cannot
  join it. Is there anybody having similar RSS issues?

  Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!.
  Here is my commodity :: best corded electric lawnmowers Agreenhand

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s