Zo maak je een heerlijke smoothie!

In de lente en zomer ben ik dol op smoothies. Ze zijn verfrissend, in vijf of tien minuutjes te maken, je krijgt een hoop fruit binnen (gezond, yes) en smoothies zijn gewoon heerlijk. Nu het eindelijk een beetje warmer wordt heb ik voor jullie een smoothiereceptje. Een recept van mijn all-time favoriete smoothie: een smoothie met mango, frambozen en bosbessen. Ik zeg: ga aan de slag, de smoothie is zo gemaakt en dan kun je er heerlijk mee in het zonnetje gaan zitten!

asmoothie4

Wat je nodig hebt:

  • 1 kop bevroren frambozen en bosbessen
  • 1 kop mango

(Ik had zelf niet veel mango meer, vandaar dat ik nog wat extra framboosjes toevoegde)

  • ½ kop melk
  • (eventueel) ½ kop yoghurt (maakt de smoothie wat dikker)

asmoothie6

asmoothie5

asmoothie3

Hoe je het maakt:

Simpel, je gooit alles in een blender en je bent klaar! Zelf mix ik het altijd met een staafmixer door elkaar: zo lang het maar goed gemixt is, tot het er als een smoothie uitziet. Tipje: je kunt ook nog een banaan in de smoothie doen. Daar houd ik zelf wel van, maar we hadden geen bananen in huis – maar het hoeft natuurlijk niet, als je het niet lekker vindt. Verder kun je eigenlijk toevoegen wat je wilt, chiazaadjes bijvoorbeeld. Maar zo vind ik het al erg lekker!

asmoothie1

Gaan jullie het proberen?

Liefs, Luna.

2 gedachten over “Zo maak je een heerlijke smoothie!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s