Stylish & Comfy | Outfit

Hé allemaal! Vandaag ga ik jullie laten zien in wat voor outfits ik graag rondloop in het weekend. Ook wel eens naar school natuurlijk, want we hebben allemaal denk ik wel eens zin in een hele lekker zittende outfit. Een tip van mij: wanneer je een broek koopt die heerlijk zit (én geen pyjama broek is, haha), voel je je vaak al een stuk lekkerder in een outfit. Zo heb ik deze broek van de H&M. Het is een soort van piratenbroek, zo noem ik het tenminste. Sommigen heb ik het ook wel een drollenvanger horen noemen. Dat terzijde denk ik wel dat je weet wat ik bedoel.

Daarnaast wou ik het nog even hebben over mijn zonnebril en schoenen. Ik zocht al super lang een grote, overdreven zwarte zonnebril. Ik kon nergens een goede vinden en ik had er een van Quay op het oog. Nou zijn deze al gauw 45 euro, en toen ik deze zag van de Primark voor 3 euro, was ik verkocht. Ik heb hem natuurlijk meegenomen, in het zwart en in het bruin (ja, soms sla ik door; zonnebrillen zijn een zwakte..).

Ook heb ik nieuwe schoenen meegenomen uit Spanje. Misschien had je het al gezien, maar het zijn geen echte Adidas superstars. Ik was op zoek naar de originele, maar toen ik deze zag had ik zoiets van; wat doet merk er nou echt toe (+ ik had al 2 paar, dus dat zou ook te ver zijn gegaan. + geen geld). Dus er speelde wel veel mee en toen besloot ik om deze te kopen. Ook helemaal prima en wie let er nou echt op? Later hoop ik genoeg geld te verdienen om maar te kopen wat ik wil en geen look-alikes ergens van, maar op dit moment is dit een prima alternatief.

IMG_3430b

IMG_3410b

IMG_3443b

IMG_3425b

IMG_3436b

IMG_3406b

IMG_3447b

IMG_3415b

[Bomber Funny Fashion][Shirt Primark][Pants H&M][Shoes “Adidas” (nep)][Sunnies Primark]

Britt

3 gedachten over “Stylish & Comfy | Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s