Remington Wet 2 Straight Review

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van Remington met deze Wet 2 Straight stijltang. Ik kon niet wachten om hem uit te proberen en vandaag review ik hem voor jullie! Ik was vooral erg benieuwd omdat mijn haar altijd 4 uur de tijd neemt om in de lucht te drogen en ik vroeg me af of het ook daadwerkellijk zou werken. Benieuwd? Lees dan verder!

(Klik op de miniatuur afbeeldingen hieronder om de informatie op de achterkant van de doos te lezen.)

 

IMG_7211 copy

Bij de stijltang zit een hoes en gebruikershandleiding. De stijltang zelf heeft een vrij lange snoer en draait handig mee met het draaien van de stijltang.

IMG_7226 copy

IMG_7231 copy

IMG_7232 copy

Dit zijn de gaten waar de stoom door afgevoerd wordt. Wat de stijltang eigenlijk doet is het water dat opdroogt omzetten in stoom zodat het meteen afgevoerd wordt.

IMG_7234 copy

De maximum temperatuur is 230 graden celsius en handig te bedienen met deze knoppen.

IMG_7238 copy

Ik gebruikte de eerste ronde een temperatuur van 200 graden en stijlde het daarna nog even na met 230 graden. Als je dunner haar hebt, dan raad ik je echter aan om een lagere temperatuur te kiezen. De stijltang wordt erg snel warm en is zowel op droog als nat haar te gebruiken. Ik merkte wel dat het gedeelte bij de stijl platen erg heet werd, dus je moet hem vrij ver aan het uiteinde vasthouden bij het stijlen van je haar. Een klein minpuntje.

Ook moet je de stijltang extra langzaam door je haar halen omdat anders je haar niet helemaal opdroogt en je haar weer gaat krullen wanneer het wel opdroogt. Om diezelfde reden kreeg ik mijn haren niet zo goed stijl als wanneer ik mijn haar eerst zou laten drogen. Wel moet ik hierbij zeggen dat mijn haar erg dik is, en dat ik ook moeite heb om met een normale stijltang mijn haren helemaal stijl te krijgen. Dit is wel een hele snelle manier om je haren te stijlen, al helemaal als je dunner haar hebt dan werkt het denk ik beter. Mijn haar werd dus redelijk stijl, maar het kon beter.

Al met al bespaard het alsnog een hoop tijd. Als ik eerst mijn haren zou laten drogen kost het veel meer tijd, dus dit is perfect als je iedere dag je haren stijlt en snel de deur uit wilt. Ook is het in de winter handig als je je haren wilt drogen voor op de fiets, want het duurde ongeveer net zo lang om mijn haren te drogen en stijlen tegelijk als wanneer ik het normaal alleen zou föhnen.

output_dcKP85

output_u1fwPI

 

output_WPc3IA

output_1DSSZD

Ik denk dat deze stijltang nog wel eens van pas gaat komen. Vooral als ik in de winter ’s ochtends mijn haar wil wassen of als ik geen zin heb de deur uit te gaan met nat haar. Als ik mijn haren alleen föhn dan ziet het er alsnog pluizig uit, dit duurt net zo lang en dan ben je meteen ready to go.

Meer details over de stijltang vindt je op de Remington productpagina.

Hebben jullie al ooit een stijltang voor nat haar geprobeerd? 

Liefs, Anna

6 gedachten over “Remington Wet 2 Straight Review

  1. emmaverbeke

    Lijkt me toch wel erg handig. Mijn haar droogt verschrikkelijk traag en met mijn stijltang moet ik wachten tot het helemaal droog is..

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s