Outfit shoot at a graffiti wall

Hallo allemaal! Ik ging met Ares (mijn vriend) foto’s maken in het weekend. We zijn rond gaan fietsen en hadden uiteindelijk besloten om foto’s te maken bij dit muurtje. Ik vond het echt een hele leuke locatie. Het is een heel oud basketbal veldje met daarachter een half muurtje helemaal vol met graffiti. Eigenlijk had ik het jasje open, maar het shirt was écht niet mooi bij de outfit. Dat zag ik pas op de foto’s. Dus, ik deed mijn bomber jack dicht, wat ik eigenlijk nooit doe, en dat zag er écht een stuk beter uit. Ik had deze dag ook mijn highlight en contour skills (die niet van een heel hoog niveau zijn) uit de kast getrokken en ik vind het effect op foto’s altijd zo’n groot verschil. Ik hou er echt van.

Ik denk wel dat deze outfit perfect is voor het weer van de afgelopen weken. De temperatuur is echt helemaal prima en de lucht soms zelfs ook. Maar dan komen er in een keer allerlei regenbuien overwaaien en zou het zomaar kunnen dat het voor de verdere dag regent. Dat betekent laagjes dragen en luchtige kleren aantrekken. Ook helpt het petje met dit soort weer. Het houdt mijn haar uit mijn gezicht en zorgt dat niet alles nat wordt.

Ook is het wel een tip om met dit weer een regenjack mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Ik heb een hele handige regenjas van de Only. Ik weet niet of ze hem nog steeds hebben, maar het is een groene jas (je hebt hem ook in het zwart). Hij is winddicht en regenvrij. Maar het allerbeste is dat hij er goed uitziet én van een hele lichte stof is gemaakt, wat hem perfect maakt voor de zomer. Je kan zo’n jasje altijd nog in je tas erbij proppen. Dat is echt een tip!

IMG_4571 - kopie

IMG_4530 - kopie

IMG_4588 - kopie

IMG_4533 - kopie

IMG_4626 - kopie

IMG_4600 - kopie

[Bomber jack – Bershka][Broek – Bershka][Schoenen – Adidas][Pet – Adidas]

– Britt

8 gedachten over “Outfit shoot at a graffiti wall

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s