Outfits of the week

Tijdens mijn eerste (hoewel nog niet officiële) vakantieweek fotografeerde ik elke doordeweekse dag mijn outfit! Hier mijn outfits van maandag t/m vrijdag.

Op maandag ging ik voor blote benen onder een simpel jurkje. Het jurkje is zwart met subtiele witte ‘stipjes’. Een paar casual slip-on’s eronder en de outfit was klaar. (Jurkje: Des petits hauts | schoenen: Vans).

week2

Dinsdag was mijn outfit een beetje kleurrijker (ik bedenk me dat ik maar weinig kleur draag de laatste tijd). Ik ben dol op het spijkerrokje met drukknopen en ook op het gestreepte shirt. Die heeft ook knoopjes, op een mouw! Vind ik een heel tof detail. (Shirt: Essentiel Antwerp | rok: H&M (tweedehands) | schoenen: Fred de la bretoniere).

week3

Woensdag. Misschien had je m’n haar al opgemerkt, er is een stukje vanaf en het ziet er weer gezond uit nu! Ik droeg een blouseje dat ik voor deze zomer heb gekocht en waar ik nog steeds erg blij mee ben. (Blouse: Van Der Rock | broek: Zara | schoenen: Vans).

week4

Donderdag. Ik droeg mijn favoriete schoenen en ripped jeans met een shirt met stippen. (Shirt: Mads Norgaard | broek: Queen Hearts Paris | Schoenen: Dr Martens).

week5

En dan vrijdag: ik moest nog even naar school om mijn rapport op te halen en afscheid te nemen. Nu heb ik écht vakantie. (Trui: Stella Nova | rokje: H&M | schoenen: Fred de la bretoniere).

Ik ben benieuwd welke outfit jullie het leukst vinden!

Liefs,

Luna.

9 gedachten over “Outfits of the week

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s