Fashion Week Outfit

Hey allemaal! Vandaag laat ik jullie de outfit zien die ik aan had naar de show van Dennis Diem bij Amsterdam Fashion week. Uiteindelijk bleek de outfit heel gepast omdat er in de show een hoop lichte kleuren en pastel tinten zaten. Voor de post over de modeshow klik hier. Voor deze outfit post, klik op lees verder!

IMG_8076

IMG_8105

Ik vind het super tof om een helemaal witte of helemaal zwarte outfit te dragen met een lange jas. Dit maakt het toch wat speciaal. Ook heb ik voor deze look mijn haren op een random manier ingevlochten die uiteindelijk nog best oké bleek te zijn. Ik verdeelde mijn haar in twee kanten en maakte vier ingevlochten vlechten per kant. Vervolgens bond ik deze halverwege in een elastiekje en stijlde ik de onderkant met mijn Diva stijltang van John Beerens.

IMG_8145

IMG_8177

IMG_8129

IMG_8163

Ik droeg een subtiel armbandje en subtiele ring om mijn look af te maken. Ik draag de laatste tijd graag subtiele sieraden en heb een obsessie met echt zilver.

IMG_8171

IMG_8117

IMG_8110

[Rok: H&M][Top: ASOS][Schoenen: ASOS][Jas: MANGO][Bril: Tommy Hilfiger][Armbandje: Onbekend][Ring: ASOS]

Wat vinden jullie van deze outfit?

See you!

 

Xx Anna

6 gedachten over “Fashion Week Outfit

  1. Rochella

    Heel schattig je outfit. Ik was ook op fashionweek. Vond je het leuk. Ik ben heel benieuwd wat je van mijn outfit vind. Heb deze ook net gepost hahaha. Hoeveel dagen ben je naar Fashionweek geweest? De show van Dennis was echt heel gaaf he! XOXO

    1. Anna

      Hey Rochella! Bedankt! 😀 Tof dat je er ook was! Ik vond het zeker leuk en jij? Ik was er twee dagen! Ben je ook naar Spijkers en Spijkers geweest? Ik ga meteen kijken naar je outfit! Liefs, Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s