What’s in my travel bag?

Hallo!

Vandaag ga ik jullie laten zien wat er in mijn travel bag zit! Ik ga naar Schotland en het is mijn eerste vakantie zonder ouders. Ik ga met mijn vriend Ares en we hebben er super veel zin in! Ik neem deze rugzak mee in het vliegtuig en daar moeten de belangrijkste spulletjes in. Ik vind het fijn als ik die spullen dichtbij me heb en er makkelijk bij kan. De rugzak die ik gebruik is van de Sasha, maar ik denk niet dat hij nog te koop is. Ben je benieuwd wat ik meeneem? Klik snel mee door!

IMG_5610bewerkt

Ik heb als eerste dit tasje met allerlei vakjes. Ik heb deze laatst gekocht bij de Hema en ik ben er echt blij mee! Ik heb er al allerlei dingetjes ingestopt en ik zal vertellen wat allemaal:

  1. Een schriftje. Hierin ga ik al onze avonturen opschrijven en de polaroids in bewaren per avontuur. Zo hebben we aan het einde een mooi overzicht van heel onze reis!
  2. Ik heb een mapje vol met al onze reispapieren en reserveringen; voor het vliegtuig, hotel, activiteiten, etc.
  3. We gaan naar Edinburgh, dus dan is het wel heel handig als we er een kaart van bij hebben! Deze komt uit mijn Lonely planet van Schotland.
  4. Deze hoef ik niet echt uit te leggen, denk ik. šŸ˜‰
  5. Je kan niet op reis gaan zonder je paspoort!

IMG_5624bewerkt

Dit is mijn portemonnee. Ik heb hier meestal geen cash geld in zitten, maar vooral al mijn pasjes. Het is echt een heel fijn ding, want de pasjes zitten in een beschermd deel, waardoor dieven er niet makkelijk geld vanaf kunnen halen (via wifi).

IMG_5627bewerkt

Een zonnebril is overal handig. Ik neem deze van Ray Ban mee, het model Erika. Ik vind hem echt heel erg fijn!

IMG_5616bewerkt

Ik neem ook mijn iPad mee. We hebben WiFi in het hotel en zo kunnen we dus via mijn iPad lekker een serie kijken sā€™ avonds. Ook neem ik mijn laptop niet mee, dus dit is een mooi alternatief!

IMG_5630bewerkt

En natuurlijk kan mijn camera niet ontbreken. Dit is mijn polaroid camera, maar ik neem mijn spiegelreflex ook zeker mee. Ik maak er nu alleen de foto’s mee, dus dat gaat een beetje lastig. Ik ga polaroid foto’s maken van de mooiste momenten in Schotland!

IMG_5623bewerkt

Als laatste deze Lonely planet van Schotland. Ik heb al alle activiteiten en bezienswaardigheden gemarkeerd die we gaan doen, zodat ik er makkelijk bij kan komen! Ik vind de Lonely planet echt een heel handig boekje, alles staat erin!

Ben jij ooit in Schotland geweest?

2 gedachten over “What’s in my travel bag?

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s