Sneaker Stash

Hoe het is begonnen dat weet ik niet precies, wel weet ik dat mijn sneaker obsessie een serieuze zaak aan het worden is. Wat begon bij een simpel paartje Adidas super stars evalueerde tot een voorliefde voor aparte en speciale sneakers. Er zijn nog zoveel mooie sneakers die ik graag aan mijn collectie toe zou voegen, maar voor nu ben ik ook gelukkig met de exemplaren die ik heb. Elke schoen heeft wel zijn verhaal, de ene heeft elk concert met mij meegemaakt en de ander gaat mee naar elk festival. Let’s have a look!

Wanneer ik net nieuwe schoenen heb, dan neem ik me altijd voor om ze zo schoon mogelijk te houden en er super netjes mee te doen. Wanneer de hel is geschied, ook wel bekend als het allereerste vlekje, dan is mijn goede voornemen meteen verpest.

Zo zijn mijn Vans Sk8 hi’s mijn ultieme ‘beaters’ geworden. Sinds ik ze heb gedragen naar Woo Hah festival (en ze compleet verpest waren), heb ik besloten ze naar elk festival te dragen.

02

In mijn vroegere fase was ik helemaal weg van Adidas, dit is inmiddels al wel een beetje vervaagd. De Adidas Super stars komen uit de jaren 80 en zijn echte old skool exemplaren. Deze schoenen hebben het, het zwaarst verdragen aangezien ik deze stappers bij al mijn concerten heb gedragen. De Tubulars zijn er nog verdacht goed aan toe daarentegen.

06

Deze Asics gel lyte III zijn mijn ultieme ‘basic’ schoenen, ze lopen heel fijn en ik draag ze bijna altijd naar mijn werk.

01

Next up, mijn baby’s. Ik hou van Comme des garçons PLAY, en deze schoenen zijn beide van een samenwerking met Converse. De rechter waren mijn eerste en de linker heb ik kort geleden gekocht.

03

Het beste heb ik voor het laatst bewaard. Niet iedereen kan deze schoenen waarderen, wat ik wel kan begrijpen. De Nike air max 95 zijn mijn schatten.

05

07

Naast sneakers vind ik het ook heel leuk om hakken te dragen. Voor altijd sneakers of hakken dragen, wat kiezen jullie? Ik denk dat jullie mijn keuze wel kunnen raden!

 

~Jill

6 gedachten over “Sneaker Stash

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s