‘Back To School’ Outfit

Hallo allemaal!
Vandaag heb ik voor jullie een back to school outfit. Aangezien school weer steeds dichterbij komt en dus de eerste schooldag ook, dacht ik dat het wel leuk zou zijn om deze outfit te  posten. Ik ben namelijk in Schotland geweest en daar heb ik Loch Ness gezien. Ja, dat beroemde meer. Ik heb ook een shirt gekocht van het meer. Een hele leuke, want het is in de stijl van Jurassic Park, maar dan met de tekst ‘Loch Ness’ en het monster van Loch Ness erop. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om deze aan te trekken ‘back to school’, aangezien het een beetje laat zien waar ik ben geweest.

Ik heb laatst ook een nieuwe krultang gekocht, een 38 mm krultang. Hiermee had ik mijn haar ook gekruld, zodat het in een mooie slag zou vallen. Ik ben echt heel erg tevreden over de krultang, want hij geeft mijn haar precies de ‘touch up’ die ik mooi vind. Ik ga de krultang ook zeker gebruiken voor als ik terug ga naar school.

Ook heb ik gekozen voor een helemaal zwarte outfit, met helemaal zwart kan je nooit mis gaan. Ik heb wel eens geprobeerd om een hele speciale outfit in elkaar te flansen voor school. Dat ging niet echt helemaal goed. Ik zat er dan zo lang over na te denken, dat ik uiteindelijk op school liep met een gevoel van ‘mweh’.

Daarbij komt dan ook nog dat donkere kleren mij beter staan dan lichte. Dat vind ik dan persoonlijk, tenminste. Zwart kleedt mooi af en dat vind ik gewoon heel fijn. Ook hoef je je nooit zorgen te maken over of de kleren vies worden. Aangezien je dat toch niet ziet.

IMG_7879 - bewerkt

IMG_7835 - bewerkt

IMG_7883 - bewerkt

IMG_7852 - bewerkt

IMG_7890 - bewerkt

IMG_7805 - bewerkt

IMG_7893 - bewerkt

IMG_7818 - bewerkt

IMG_7869 - bewerkt

Jacket – Straatstijl
Shirt – Scotland
Pants – Bershka
Shoes – Spanje

Wat is jullie go to ‘back to school’ outfit?

3 gedachten over “‘Back To School’ Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s