Summer ’16 outfits

Zodra ik de eerste palmbomen heb gespot, heb ik al een fijn vakantiegevoel. Mijn zomervakantie heb ik doorgebracht in Platja d’Aro, een badplaats in Spanje. Hier heb ik mijn vakantie vorig jaar ook gespendeerd, dit beviel zo goed dat ik er dit jaar weer twee weken heb genoten. Het was een veelzijdige vakantie, van uitgaan tot shoppen en van duiken tot het bewonderen van schilderijen in het Dali museum. Het leek mij leuk om wat sfeerfoto’s en outfitfoto’s te laten zien.

Het shirtje met de palmbladeren is van The Sting, dit is een van mijn favoriete zomerse kledingstukken. De kleuren in combinatie met de palmbladeren vind ik een typisch zomerse uitstraling hebben.

2

3

Deze outfit droeg ik tijdens een wandeling langs allerlei kleine en stille baaitjes, prachtig om te zien. Het bomberjasje heb ik gekocht bij Stradivarius, voor maar 10 euro! Ook droeg ik mijn vintage Levi’s shortje en een body van Bershka.

6

Op vakantie heb ik ook nog wat avontuurlijke dingen ondernomen. Het verkennen van verlaten huizen, een aparte hobby van mij. Hier droeg ik een super casual en comfortabel outfitje. Het shirtje is van LA sisters, perfect voor de warmte.

7

In de stad Figueres ben ik naar het Dalí museum geweest, erg mooi om eens te bezoeken! Die dag was het erg warm dus droeg ik een losse jumpsuit van H&M gecombineerd met mijn Comme des Garcons all stars, omdat we die dag veel moesten lopen.

8

5

Onderweg naar de stad Gerona, reden we langs een enorm verlaten terrein vol graffiti. De avonturier in mij kroop naar boven dus moesten we even een pitstop maken. Het jurkje komt van Stradivarius, gecombineerd met mijn All stars en een schelpen choker die ik kocht op de Boulevard.

Waar hebben jullie deze zomervakantie doorgebracht?

XO Jill

 

 

5 gedachten over “Summer ’16 outfits

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s