New In: HUGE John Beerens Pakket!

Laatst ontving ik een super groot en leuk pakket van John Beerens. Er zat een lief kaartje bij en ik was helemaal happy :). Binnenkort zullen er reviews online komen van een aantal van deze producten, dus als je ergens een review van wilt zien, dan kun je dat laten weten in de comments! Voor foto’s en mijn eerste impressie van de producten: lees verder!

IMG_8861

Allereerst zie je hier aan de linkerkant twee producten van de MashUp haircare lijn van BHSalon. Ik ontving de nummer 36 en 44.Op het eerste oog ruiken ze wat minder, maar ik merk wel dat ze mijn haren verbeteren. Nummer 36 is een volumizing spray en nummer 44 een beschermende spray. Persoonlijk vind ik sprays altijd erg fijn werken omdat je je handen niet vettig hoeft te maken om het aan te brengen.

IMG_8938

Hier aan de linkerkant twee producten van Hair Doctor. Een invisible care styler met Quinoa en een Argon Olie. Argon Olie werkt altijd erg goed voor mijn haar dus ik ben erg benieuwd naar dit product. Het product met Quinoa ruikt ook erg lekker en toen ik het de eerste keer probeerde had ik meteen minder pluizig haar dus dit is erg fijn!

IMG_8997

Het laatste product van Hair Doctor is deze haarspray die zorgt dat je haar in model blijft. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd maar zag wel dat in meerdere producten van Hair Doctor, en zo ook deze, argon olie zit.

IMG_8984

Deze drie producten van Top Shelf 4 Men, zijn zoals de naam al aanduidt: voor mannen. Het is een 3-delige lijn bestaande uit ‘the wash’, ‘control wax’ en ‘the paste’.

IMG_8896

Daarnaast ontving ik weer dit Rich “top 3 best sellers” mini pakket. Ik had deze al eens gebruikt en I love it! Er zit een shampoo, conditioner en argon olie bij.

IMG_8887

IMG_8903

Ten slotte deze Stijltang van Mondial. Gastblogger Britt gaat deze binnenkort reviewen voor jullie, dus stay tuned!

Welk(e) product(en) zouden jullie nog meer een review over willen lezen? Let us know! 

Xx Anna

 

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s