3 Herfst Outfits – In Style

Onlangs was ik weer online aan het ‘shoppen’, en toen ik op de site van Esprit kwam vond ik een hoop leuke items. Eerlijk gezegd had ik al een tijdje niet meer op deze site gekeken omdat ze eerder weinig dingen in mijn stijl hadden. Vreemd eigenlijk want heel vroeger ging ik juist altijd naar Esprit. Vandaag laat ik jullie 3 leuke en originele herfst outfits zien, waarbij de meeste items die ik gecombineerd heb van Esprit komen. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Screen Shot 2016-08-29 at 20.24.26

De eerste outfit is een van mijn favorieten. Hij is een beetje country achtig. Ik vind casual outfits gecombineerd met pumps echt onwijs tof omdat mensen dit niet zo gauw verwachten en het je outfit echt een boost geeft. Zo’n sjaaltje als deze is natuurlijk ook trending op het moment, dus deze kan niet ontbreken. (Kleine tip: toen ik op ASOS keek vond ik een hoop toffe choker kettinkjes).

Screen Shot 2016-08-29 at 20.29.14

De tweede outfit die ik heb samengesteld is gebaseerd op deze lange grijze jas. Ik heb hem gecombineerd met sneakers omdat ik dat altijd erg tof vindt. Deze lichtroze Adidas sneakers vond ik op My Theresa. Daarnaast heb ik de outfit toch nog erg licht gehouden om nog een beetje dat zomerse gevoel vast te houden.

Screen Shot 2016-08-29 at 20.54.34

De laatste outfit die ik heb samengesteld is toch wat ‘gewoner’. Echter maakt de jas deze outfit speciaal. Aangezien ik veel basic kleding heb, vooral zwart, lijkt het mij nog steeds een keer leuk een kleurrijke jas te kopen. Die kun je dan makkelijk met alles combineren en je outfit is binnen no-time super stylish.

Ik realiseer mij dat al deze outfits met broeken zijn. Als jullie het leuk vinden dan zal ik binnenkort ook nog wat herfst outfits maken met rokjes.

Wat is jullie favoriete herfst outfit?

2 gedachten over “3 Herfst Outfits – In Style

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s