How I Style Chokers | 3 Outfits

Hallo allemaal! Voor vandaag heb ik een post waar ik zelf heel erg enthousiast over ben, namelijk een post over chokers. Ik ga jullie vandaag laten zien hoe ik bepaalde chokers stijl. Ik ben helemaal gek van chokers en heb er dan ook een aantal. Wat ik er ook heel erg leuk aan vind, is dat je echt een choker hebt voor elke situatie. Het maakt niet uit of het chic, stoer of casual is, je kan er altijd wel eentje om doen en dat kan een héle outfit maken. Kijken jullie mee naar de outfits?

Choker 1: the robe choker

De eerste choker is er een die je best veel langs ziet komen, maar dan in een zwarte variant met gouden uiteinden. Die heb ik ook, maar ik vond deze variant met bruin en schelpjes veel leuker bij deze outfit staan. Deze robe choker met schelpjes zie ik een beetje als een hippie choker. Hij geeft heel deze outfit een bohemian vibe! Ik zou deze choker ook bijvoorbeeld nooit met een hele nette jurk aan doen. Daar is hij net te casual voor vind ik persoonlijk.

img_9711bewerkt

img_9719bewerkt

Choker 2: the fun choker

Voor deze choker koos ik een variant met alleen maar schelpjes. Je hebt een hele hoop gekke chokers, maar deze vind ik gewoon heel erg schattig. Ik heb deze casual gecombineerd met een gehaakte sweater in dezelfde kleur als de schelpjes en daar overheen een dungarees. Dat geeft de hele look een relaxte uitstraling. De choker maakt de outfit in dit geval wat specialer. Probeer de outfit maar eens voor te stellen zonder choker, dan is hij in een keer een stuk ‘normaler’.

img_9784bewerkt

img_9790bewerkt

img_9792bewerkt

Choker 3: the regular choker

En natuurlijk kan de normale choker, gewoon een zwart bandje, niet ontbreken. Deze kan je echt bijna met álles aan. Hier heb ik hem gecombineerd met helemaal zwart, waarbij ik hem ook het liefst draag. Het geeft een heel leuk detail. Én omdat het shirt een wijde hals heeft en ik daardoor vaak een hele lange nek krijg, breekt deze choker dat en ziet het er een stuk minder kaal/bloot uit, wat ik persoonlijk heel erg fijn vind!

img_9687bewerkt

img_9694bewerkt

img_9702bewerkt

Wat is jullie favoriete choker? Of dragen jullie ze zelf niet?

6 gedachten over “How I Style Chokers | 3 Outfits

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s