Outfit / Summertime Sadness

Wat doet het verdriet om dit te typen, maar de zomervakantie is toch echt volledig ten einde. Alle hogescholen en middelbare scholen zijn inmiddels alweer begonnen. Ook ik kon er niet aan ontkomen, ik ben nu officieel een student! Vorige week had ik nog wel vakantie en dit heb ik perfect afgesloten, namelijk in een prachtige loft in Antwerpen. Via Airbnb huurde een aantal bloggers en ik een ruim, licht huis met een zwembad en een mooie tuin. Perfect om te shooten! Het was ook nog eens heerlijk weer, dus ik had een zomerse outfit aan.

Dit is een outfit die ik op vakantie super graag zou dragen, in Italië of Spanje.. een warm land tenminste! Antwerpen was ook een prima optie, ook al had ik liever op een boulevard met palmbomen gelopen in deze outfit.

Het off-shoulder jurkje combineerde ik met een choker in bijpassende kleur. Ik hou van chokers, het maakt een outfit helemaal af. Meestal draag ik gewoon een zwarte, maar dit rode velvet chokertje vond ik toch wel erg mooi. Omdat het jurkje heel erg schattig en verfijnd is, combineerde ik het met chunky en stoere schoenen. Een contrast binnen een outfit vind ik altijd erg leuk.

5

1

4

3

2

Het jurkje en de choker komen van een super leuke kledingwinkel in Rotterdam, Imagine by Kim. De schoenen zijn van de Coachella x H&M collectie.

Wat vinden jullie van dit schattige jurkje?

6 gedachten over “Outfit / Summertime Sadness

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s