3 Outfits: The Cut-Out (DIY) Tee.

Hallo allemaal! Hier ben ik dan weer en vandaag met een trend. Kendall en Kylie Jenner waren gespot met het ‘gescheurde shirt’. Ze hadden zelf een T-shirt verknipt op de manier die ik hier ook heb toegepast. Je houd de kraag zoals hij is en knipt zo een driehoek vanaf daar, met de punt naar beneden, door je decolleté. Ik had dit superleuke shirt van de H&M nog liggen en vond het eigenlijk het perfecte shirt om te gaan verknippen. Het maakt hem toch net iets bijzonderder. Ik laat jullie zien hoe ik dit shirt combineer, met 3 outfits! Kijken jullie mee naar de outfits?

Outfit 1

De eerste outfit heb ik gecombineerd met een Calvin Klein top onder het shirt. Je ziet dat deze dan ook erg aanwezig is, wat ik heel erg leuk vindt. Het maakt het iets minder bloot, wat de outfit veel speelser maakt, en dat was ook de bedoeling. De dungarees geeft het shirt een hele andere uitstraling. Daarnaast heb ik een roze spiegelbril gebruikt, omdat er ook roze voorkomt in het shirtje.

img_0083b

img_0079b

img_0085b

Outfit 2

De tweede outfit wou ik wat meer relaxed laten lijken, maar toch een stoere touch geven. Voor deze outfit heb ik een bandana gebruikt als onderstuk, wat zichtbaar is onder mijn shirt. Het is weer net iets bloter als de vorige outfit, wat ik persoonlijk wel mooi vindt. Voor de stoere touch heb ik een leren joggingbroek gebruikt, waar ik het shirt in heb gestopt. Ook heb ik er een petje aan toe gevoegd!

img_0090b

img_0103b

img_0092b

img_0105b

Outfit 3

De laatste outfit en ook gelijk de blootste, haha! Hierbij heb ik een bralette aangetrokken, die er maar een beetje bovenuit komt. Dit heb ik dan weer gecombineerd met een kokerrok, wat het vrouwelijk en chic maakt. Om het niet té chic te maken, heb ik er een leren jasje en zwarte laarsjes aan toe gevoegd.

img_9974b

img_9990b

img_9980b

img_9994b

Wat vinden jullie van deze trend?

4 gedachten over “3 Outfits: The Cut-Out (DIY) Tee.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s