De Beste Plek Voor Outfit Inspiratie!

Onlangs was ik even inspiratieloos voor outfits en dit bracht mij op het idee om weer eens goed rond te neuzen op Instagram. Hier vond ik een hele hoop inspiratie. Ik vond het zelfs zo leuk om rond te kijken op Instagram, dat ik gisteravond een nieuw Instagram account aanmaakte en hier voortaan al die toffe outfits op ga delen. Binnen een halve dag heb ik al 60 volgers behaald. Dit is uiteraard nog niet super veel, maar wel als je bekijkt dat hier slechts 1 iemand bij zit die ik in het echt ken (en nee, ik gebruik ook geen robots die automatisch liken etc. om meer volgers te behalen).

Het nieuwe Instagram account heet picture_perfect_ootd. Zoals de naam al zegt post ik dus vooral outfits van anderen. Ik doe mijn uiterste best om heel Instagram en andere sites af te speuren naar leuke inspiratie. Mocht je zelf een leuke outfit posten of inspiratie vinden, en wil je dat ik je foto repost op dit nieuwe account, dan kun je mij gewoon taggen, of gebruik maken van de hashtag #PicturePerfectOOTD.

Uiteraard blijf ik ook nog gewoon op mijn eigen, persoonlijke Instagram posten. Op die Instagram (annekoolen) post ik al mijn eigen foto’s, en die Instagram blijft hetzelfde als voorheen.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit nieuwe account vinden! Tips of verbeterpunten zijn ook altijd welkom!

Xx Anna

3 gedachten over “De Beste Plek Voor Outfit Inspiratie!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s