Wishlist: Sneakers

screen-shot-2016-10-02-at-16-39-47

Mijn sneaker verslaving is al langer aan de gang, maar momenteel heeft deze een nieuw hoogtepunt bereikt. I’m obsessed met de nieuwe Puma By Rihanna sneakers Γ©n ongeveer alle Public Desire sneakers. Helaas heeft Public Desire niets in mijn maat (#GroteVoeten) en is de Puma By Rihanna collectie al uitverkocht. Daarom roep ik nu de hulp in van jullieπŸ˜€ Ik ben namelijk op zoek zulk soort schoenen. Weten jullie waar ik deze kan kopen in maat 42? Dat zou super geweldig zijn!πŸ˜€ Xx Anna

4 gedachtes over “Wishlist: Sneakers

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s