Herfst Outfit

De herfst is begonnen en sinds een tijdje begin ik dat wel te merken. De temperaturen zijn al flink gedaald, vooral in de ochtend kan ik op weg naar school al bijna een winterjas aantrekken. Hoewel ik er aan moet wennen dat het wat kouder wordt, vind ik de herfst ook wel fijn! Halloween aan het einde van de maand, thee met pepernoten (ja, die kunnen ook al in oktober) en natuurlijk het dragen van truien en sweaters. Of in dit geval gewoon een shirt met lange mouwen! Kijken jullie mee naar de outfit?

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Ik heb dit shirt vorig jaar gekocht bij de Forever21 voor een heel klein prijsje, maar ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik ben dol op het lichtblauwe/mint-achtige kleurtje. Ik combineerde het shirtje met een flared jeans van de H&M en mijn lievelingsschoenen, Dr. Martens. Best een simpele look, maar dat is wel mijn stijl: comfy outfitjes en een mix van allerlei stijlen. Hoe vinden jullie mijn outfit? Vind jij het jammer dat de zomer voorbij is of word je ook wel weer blij van de herfst? (Ik vind zelf de herfst en de winter leuker, denk ik, al vind ik de afwisseling in Nederland wel fijn)

Liefs,

Luna

4 gedachten over “Herfst Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s