New Sunnies & Brillendoekje

Nu ik weer een andere sterkte had qua bril, vond ik het wel leuk om weer een zonnebril te nemen. Ik had bij mijn nieuwe bril een bruine bril uitgezocht, dus ben ik deze keer voor een zwarte gegaan. Zwart past bij iedere outfit en ik ben echt verliefd op het montuur wat ik uiteindelijk uitgekozen heb. Alhoewel we nu de herfst ingaan, is het nog steeds af en toe zonnig en mocht ik nog gaan skiën komt ‘ie ook zeker van pas ;-). Ook kocht ik nog een super fancy brillendoekje. Kijken jullie mee?

Het montuur van de bril is vrij groot, maar niet te groot voor je gezicht. De bril die ik heb gekozen is de Kalleis Black. Ik vind Polette erg fijn omdat je vaak ook de kleur van de glazen kunt kiezen. Dit is super vet als je bijvoorbeeld gele of blauwe glazen wilt! Ook heb ik het idee dat ze altijd bijlopen qua trends.

Bijna bij de laatste stap van mijn bestelling vond ik ook een hoop leuke brillendoekjes, dus die moest ik ook gewoon eentje nemen. Ik ben gegaan voor de Collins Ave Pink, roze met een blauwe cirkel in het midden. Super leuk! En hij past bij de zonnebril haha!

img_9190

img_9202

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? Let me know!  Xoox Anne

Een gedachte over “New Sunnies & Brillendoekje

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s