Herfst Lookbook Video!

Hallo allemaal! Weer een nieuwe post/video van mij. Het is een lookbook video van een paar van mijn herfst outfits. Het is nu officieel herfst, wat betekent dat we onze sweaters en lekkere jasjes naar beneden kunnen halen! Dat is dan ook precies wat ik afgelopen week gedaan heb. Ik had echt weer heel erg veel zin om mijn warmere kleren aan te trekken, het werd tijd ;).

Ook laat ik hier voor jullie alle outfits achter, ook al staat alles vermeld in de video; het leek me toch wel handig!

Outfit 1

Jacket – Pull & Bear

Turtleneck – Zara

Pants – Zara

Shoes – Nike

 

Outfit 2

Sweater – Zaful

Pants – Zara

Shoes – H&M

 

Outfit 3

Jacket – Bershka

Shirt – Zaful

Pants – Zara

Shoes – Steve Madden

 

Outfit 4

Jacket – Zaful

Pants – Zara

Shoes – Madden

 

Xo Britt

5 gedachten over “Herfst Lookbook Video!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s