Herfst Lookbook Video!

Hallo allemaal! Weer een nieuwe post/video van mij. Het is een lookbook video van een paar van mijn herfst outfits. Het is nu officieel herfst, wat betekent dat we onze sweaters en lekkere jasjes naar beneden kunnen halen! Dat is dan ook precies wat ik afgelopen week gedaan heb. Ik had echt weer heel erg veel zin om mijn warmere kleren aan te trekken, het werd tijd ;).

Ook laat ik hier voor jullie alle outfits achter, ook al staat alles vermeld in de video; het leek me toch wel handig!

Outfit 1

Jacket – Pull & Bear

Turtleneck – Zara

Pants – Zara

Shoes – Nike

 

Outfit 2

Sweater – Zaful

Pants – Zara

Shoes – H&M

 

Outfit 3

Jacket – Bershka

Shirt – Zaful

Pants – Zara

Shoes – Steve Madden

 

Outfit 4

Jacket – Zaful

Pants – Zara

Shoes – Madden

 

Xo Britt

Gepubliceerd door Britt

Hey! Ik ben Britt en ik vind het super deel uit te maken van het Fashion Anna team. Hiernaast blog ik ook op mijn eigen blog. Ik ben graag creatief bezig en fashion en beauty houden mij veel bezig. Ik hou ervan om trends in de gaten te houden en om zelf nieuwe outfits te creëren. In mijn vrije tijd lees ik graag of kijk ik een leuke serie. Ik ben verliefd op de sterren en mijn droom is om een astronaut te worden. Als je nog vragen hebt over wat dan ook, mag je mij altijd mailen op britt@fashionanna.com! Liefs, Britt.

5 gedachten over “Herfst Lookbook Video!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s