3 Outfit Ideeën: Top Over Shirt

Zelf ben ik een huge fan van de nieuwe trend waarbij een top of jurkje met spaghetti bandjes over een ander shirt gedragen wordt. Dit omdat ik er van houd als er een laagjes effect gecreëerd wordt. Vandaag laat ik jullie daarom 3 verschillende soort outfits zien over hoe je deze trend combineert. Let’s get started!

screen-shot-2016-10-20-at-20-48-49

De meesten denken aan een vrij casual outfit bij deze trend. Echter zijn er ook een hoop manieren om hem heel classy en sjiek te combineren. Pak een zilveren, see-through of kanten top bijvoorbeeld met een schattig maar net jurkje. Een stel hoge hakken eronder met een leuke sierraad en you’re ready to rock that party!

Screen Shot 2016-10-20 at 20.56.02.png

Voor een iets meer alledaagse look houd ik echt van de stijl hierboven. Een simpel wit shirt, een high waisted kapotte jeans met een winterse kleur cropped top er over. Het mooiste is als je dan je witte t-shirt in je broek stopt en de cropped top precies eindigt bij waar je broek begint. Stel daarnaast je schoenen in een simpele kleur af met je tas. In dit geval is het ook leuk dat het zwart in de broek tas en pet terug komt. Ik zou deze look zeker dragen!

Screen Shot 2016-10-20 at 21.01.31.png

Tot slot hebben we nog de denim dress (spijkerstof jurkje). Deze kan met vrijwel alles gecombineerd worden, juist omdat hij zo basic is als een spijkerbroek. Zelf heb ik er laatst ook eentje gekocht en ik ben er erg blij mee. Als jullie benieuwd zijn naar hoe ik hem draag, let me know! Wie weet maak ik er binnenkort dan een outfit post mee!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik deze trend stijl. Uiteraard zijn er nog veel meer manieren en ik hoor dan ook graag hoe (en of) jullie deze trend stijlen!

Dit is mijn inzending voor de Zalando Style Icon Award. Dit is een opvolger van de Zalando blogger awards, die ik vorig jaar bezocht. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen, bezoek dan vooral de wedstrijd pagina van Zalando!

Xee you! – Anna

2 gedachten over “3 Outfit Ideeën: Top Over Shirt

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s