3 Herfst Trends: Jasjes & Accessoires

Hallo allemaal!

Vandaag gaan we het hebben over een paar herfst trends. Dit zijn een paar van mijn favorieten en ik wilde ze graag met jullie delen. Ik ben helemaal gek van jasjes in alle soorten en maten, en van deze categorie heb ik dan ook de meeste soorten kledingstukken. Je maakt er een simpele outfit heel makkelijk mee af en het maakt ook niet uit welk seizoen het is. Jasjes kan je altijd aan doen. En toen ik de trend van deze twee soorten jasjes tegenkwam, moest ik ze hier gewoon in doen. Vandaar de twee jasjes.

Kijken jullie mee naar de 3 trends die ik heb uitgezocht?

Trend 1 : Embroided jackets

Deze vind ik zelf persoonlijk heel erg leuk. Het is eigenlijk gewoon de trend die staat voor jasjes waar een patroon in is gestikt. Dus het is geen opdruk of embleem. Meestal kom je deze trend tegen in de vorm van een bomber jack, maar je komt ze ook wel eens tegen bij leren jasjes. Ik vind altijd dat ze een beetje een Aziatische uitstraling hebben, als je begrijpt wat ik bedoel.

img_7261b

img_7263b

img_7265b

Trend 2: Faux fur jackets

De tweede jasjes trend die ik heb uitgekozen, is de faux fur trend, de ‘neppe bontjas trend’. Ik vind deze heel erg leuk en interessant, omdat je ze wel echt voorzichtig moet combineren. Deze jasjes hebben al een beetje een ordinaire reputatie, maar ze kunnen echt zó leuk staan. Ik vind de bontjassen in hele gekke kleurtjes ook super leuk, maar deze zijn dan weer een stukje lastiger te combineren.

img_7413b

img_7415b

img_7418b

Trend 3: Robe choker

Deze laatste trend moet je bijna wel tegen zijn gekomen. Het was echt een razendsnelle rage geworden. Het leuke aan deze choker is, dat hij bij heel veel verschillende kledingstijlen past. Ook kan je hem op verschillende manieren knopen, of juist gewoon helemaal niet. Dit is mijn favoriete accessoire trend!

img_9958b

img_9962b

Wat is jullie favoriete herfst trend?

– Britt

3 gedachten over “3 Herfst Trends: Jasjes & Accessoires

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s