Mijn MTV EMA Fanauditie

Toen ik hoorde dat je kaartjes kon winnen voor de EMA’s in Rotterdam dit jaar, was ik er vliegend bij. Zoals jullie misschien al weten, studeer ik in Rotterdam en dit event is dus mooi in de buurt voor mij. EMA staat voor de European Music Awards. Dit is een jaarlijks event georganiseerd door MTV en dit keer zullen er optredens zijn van onder andere Shawn Mendes, Bruno Mars en Martin Garrix. Er zijn artiesten genomineerd als Ariana Grande, Adele en Justin Bieber en hier wordt dan per onderdeel een winnaar uitgekozen. Je kunt nog steeds stemmen in een hoop categorieen. Lees verder om te zien hoe mijn auditie voor kaartjes verliep!

In eerste instantie wilde ik de auditie doen met een vriendin van mij. We hadden een vrij droog dansje voorbereid op de Minion versie van YMCA die we zouden gaan uitvoeren in onze onesies. In de twee uur durende wachtrij ontmoetten we twee andere meisjes die een Justin Bieber act hadden. We besloten de auditie toen met zijn vieren te gaan doen. Een van de andere meisjes speelde Justin Bieber en de andere maakte foto’s. Wij gingen daar dan als Minions omheen ons dansje doen. Aan het eind hadden we party poppers. We werden naar voren geroepen door een Brits jury-lid die zei dat hij in acht jaar audities beoordelen nog nooit zoiets gezien had. Hij vroeg of we misschien red carpet tickets zouden willen. Uiteraard wilden we dit wel en we waren hier dan ook super blij mee! We gaan dus naast de EMA award show ook nog naar de Red Carpet show in Ahoy Rotterdam deze zondag!

14919014_1759777500956089_4418582531803230057_o.png

De jury tijdens de audities bestond onder andere uit Monica Geuze en Kay Nambiar. Helaas hadden zij net pauze genomen toen wij aan de beurt waren. Wel komen we voor in de Instagram video van MTV Nederland.

Al met al was het een super leuke ervaring. Vooral omdat iedereen super enthousiast was. Er waren onder andere jongens die dansten op Miley Cyrus met space buns in hun haar en grote teddy beren op hun rug gebonden. Echt tof dat je aan het eind nog sommige acts kon zien.

Hebben jullie ook meegedaan aan de MTV EMA fan audities? En hebben jullie ook tickets? Let me know! 

 

Liefs, Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s