Winter Bureaublad Achtergronden

winter-03

Hey allemaal! Vandaag wilde ik mijn bureaublad achtergrond veranderen dus ging ik op zoek naar winterse plaatjes. Ik vond een hoop leuke opties en besloot nog even verder te zoeken zodat ik jullie een aantal mooie winterse bureaublad achtergronden kon geven. Hierboven de eerste. Deze heb ik momenteel zelf als bureaublad achtergrond want hij is lekker licht en doet me meteen denken aan het gezellige winterse weer!

Je kunt op de foto’s klikken om het volledige formaat te bekijken. Dan kun je hem opslaan of meteen gebruiken als bureaublad achtergrond door met de rechterkant van je muis te klikken.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze bureaublad achtergronden vinden! Zelf houd ik echt van de winter en kan het niet snel genoeg beginnen met sneeuwen: zo gezellig!

Liefs, Anna 

2 gedachten over “Winter Bureaublad Achtergronden

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s