OOTD / Throwback To The Sun

Hallo allemaal! Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie, maar nu eentje van een tijdje geleden. Omdat het nu zoveel regent en súper koud is, wou ik graag nog even het zonnetje terug brengen met deze outfitpost. Het is nu echt mega koud en ik zit elke dag helemaal ingepakt op weg naar school. Ik heb daarnaast ook nog eens de hele dag een rode neus (van de kou) en ijskoude handen. Niet heel charmant dus. Maar alhoewel het allemaal net iets minder is, hou ik toch ook wel weer heel erg van dit koude weer. Lekker binnen met een warme kop thee, bij de openhaard en met een goed boek. Daar maak je mij toch ook wel weer heel erg blij mee! Kijken jullie mee naar de outfit?

img_8057b

Ik ben afgelopen zomer helemaal verliefd geworden op chokers, in alle soorten en maten. Je kan ze echt overal bij aan en wanneer je maar wilt. Ik hou persoonlijk niet heel erg van sieraden, maar een ketting vind ik nooit echt vervelend. Ik heb bij deze outfit dan ook echt mijn favoriete choker aan gedaan. Het staat heel erg chic en breekt de brede hals van het shirt wat af. Ook vind ik de kanten top super gaaf. Deze kan ik nu ook nog aan – als ik er wat warmers onderaan trek dan.

Daarnaast deel ik deze outfit ook met jullie, omdat ik hem gewoon heel erg gepast vind voor kerst/de feestdagen in zijn algemeen. Het is een helemaal zwarte outfit, wat vaak erg chic staat. Daarnaast draag ik loafers, wat ik echt heel erg bij kerst vind passen (vraag me niet waarom). Ik vind eigenlijk dat ik deze outfit eerder bij een regenachtige, koude omgeving vind passen, dan hier op de foto’s lekker in het zonnetje.

img_8033b

img_8170b

img_8009b

img_8068b

img_8014b

img_8161b

Top – Zaful, Broek – Zara, Schoenen – Primark, Choker Ketting – Gamiss

Wat vinden jullie van mijn outfit?

– Britt

Een gedachte over “OOTD / Throwback To The Sun

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s