DIY Jasje Met Tekst

Hallo allemaal! Vandaag heb ik een post voor jullie waar ik zelf heel erg enthousiast over ben. Het is namelijk weer een DIY (Do It Yourself). En dit keer een waarbij ik je laat zien hoe je van een oud kledingstuk – in mijn geval een spijkerjasje – weer een nieuw, hip en/of gepersonaliseerd item kan maken. Ik had nog een extra spijkerjasje liggen en ik kwam gelijk op het idee om deze te personaliseren. Ik heb er voor mezelf een quote opgezet uit een van mijn lievelingsboeken. Ik heb dit gedaan met verf, maar je kan dit natuurlijk ook schrijven en tekenen.

Kijken jullie mee naar hoe ik dit gedaan heb?

img_8161b

Wat heb ik gebruikt?

  • Textielverf (wit)
  • Een dunnere kwast
  • Een roerstaafje
  • En natuurlijk een spijkerjasje

img_8162b

Ik doe de DIY op de rug van mijn jasje, omdat die vooral heel erg leeg is. Ik had al een beetje een idee in mijn hoofd. Het is namelijk de quote ‘To the stars who listen’ uit het boek ‘A court of mist & fury’. Het is echt een van mijn favoriete boeken en ik raad hem zeker aan! Ik hou daarnaast ook van de sterren, dus de quote voelde sowieso al heel persoonlijk.

img_8163b

Even goed roeren door het blikje met verf. Dit is belangrijk, omdat je geen klontjes wilt in je verf. Als je eenmaal bezig bent met verven kan je mooi alle verf geleidelijk uitsmeren. Ook kan je gewoon aan een stuk door verven zonder onderbroken te worden door een irritante klonter.

img_8164b

En dan kan je beginnen. Wat leuk is aan een kwast hierbij, is dat je het er heel ‘messy’ uit kan laten zien. En als iets mislukt, valt dat dan ook vaak niet op.

img_8168b

En dit is het eindresultaat! Ik heb er ook nog een mini-sterrenbeeldje aan toe gevoegd, omdat het er daardoor net iets minder leeg uitziet.

img_8174b

Wat vinden jullie van deze D.I.Y.?

2 gedachten over “DIY Jasje Met Tekst

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s