Celebrity inspired outfit: Kylie Jenner

Hallo allemaal! Vandaag heb ik een iets andere post dan normaal. Ik heb namelijk een outfit zo goed mogelijk na proberen te doen; en dan wel eentje van Kylie Jenner. Ik vind haar outfits altijd super gaaf, maar het was even zoeken voordat ik een outfit kon vinden die ik ook daadwerkelijk na kon maken. Ze heeft natuurlijk veel speciale (designer) items, die ik niet zomaar in mijn kast heb hangen. Dus, na een tijdje op Instagram te hebben gezocht, kwam ik deze toch wel heel erg leuke outfit tegen die ze een keer aan had op een vliegveld. Ik zag mezelf dit ook wel dragen en ging dus aan de slag!

Kijken jullie mee?

picmonkey-collage

Zoals je kan zien is dit de outfit die ik heb uitgezocht. Ik draag super vaak helemaal zwart en vooral de leren broek is de laatste tijd mijn favoriet. Deze outfit was dus helemaal goed! Toevallig had ik zelfs ook bijna dezelfde schoenen als haar, alleen wijken die van mij net een beetje af.

Ik ben toch wel heel erg blij met het resultaat. Ik vind dat de outfit er erg veel op lijkt en mijn haar past er ook goed bij. Ik vind Kylie’s stijl persoonlijk heel erg inspirerend, maar niet álles wat ze aantrekt. Soms gaat het net iets te ver en daarom duurde het ook even voordat ik een warme outfit kon vinden. Én eentje die ik kon combineren met mijn eigen kleren.

img_8291b

img_8272b

img_8290b

img_8276b

img_8300b

Ik had natuurlijk mijn haar ingevlochten zoals dat van Kylie, maar het ziet er toch een beetje anders uit. Mede doordat haar haar helemaal donker is en veel korter. Ik vind dit kapsel toch wel super leuk en denk dat ik het toch wat vaker ga dragen!

img_8283b

img_8312b

Bomber – Bershka

Sweater – H&M

Pants – H&M

Shoes – Adidas

Wat vinden jullie van Kylie’s stijl?

3 gedachten over “Celebrity inspired outfit: Kylie Jenner

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s