Kerst/Winter Inspiratie Foto’s: Shot by me!

*Besteed een dag aan het maken van kerst/winter foto’s terwijl ze eigenlijk moet leren. Je kunt vast al raden dat dit over mij gaat šŸ˜€ Ik word altijd super enthousiast als het kerst/winter wordt. Dit is echt mijn favoriete tijd van het jaar! Tijdens het leren kreeg ik ineens een bom van inspiratie voor het maken van kerst/winter achtige foto’s, dus ik ging meteen aan de slag. Over een halve week beginnen mijn examens op de Universiteit weer en ik ben pas een paar dagen geleden begonnen met het leren van mijn onmogelijke planning. En wat doe je zodra je er achter komt dat je op schema loopt? Natuurlijk, dan last je een rustdag in (volg dit advies vooral niet op). Dus vandaag heb ik een leuke winter/kerst achtige post voor jullie! Ik ben super enthousiast over het resultaat! Kijken jullie mee?

small-9297

Het leek mij leuk om de classic Starbucks beker met sjaal foto te proberen. Ik vind het resultaat super leuk! Vooral door de lichtjes in de achtergrond! Een tip trouwens: de Starbucks Fudge Hot Chocolate is echt geweldig! You gotta try it!

small-9433

Ik ging weer experimenteren met flatlays. Deze is in het thema Sinterklaas. Zoals je ziet heb ik wat pepernoten en een mandarijn toegevoegd om deze sfeer te creĆ«ren. Een Vogue doet het altijd goed in een flatlay en hetzelfde geldt voor cactusjes en koffie.Ā small-9441

Tja.. koffie en snoep past nou niet geweldig bij elkaar. Maar voor het zelfde geld zou dit warme ch0colademelk kunnen zijn.. toch? šŸ˜€ Ik vind het in ieder geval een hele sfeervolle foto! Ik heb het witte nep bondje van mijn jas afgehaald en door de witte kleur heeft het iets weg van sneeuw, erg leuk!

small-9469

Hier nog een flatlay! Dit keer met mijn nieuwe schoenen van Tamaris. Ik kreeg ze binnen en was nog verliefder dan toen ik ze bestelde! Het zijn een soort snowboots met een super zachte binnenkant. Ze zitten super comfortabel en zijn ook nog eens heel stylish! Daarnaast komen de cactusjes ook weer terug in deze foto en mijn jas nep bondje. Trouwens nu ik het er over heb: kan het zijn dat die rechter cactus dood aan het gaan is? Hij verkleurd een beetje naar bruin.. If so, sorry cactus dat ik zelfs jou niet in leven heb kunnen houden. Ik ben een regelrechte ramp met planten. :S

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het resultaat vinden! Mochten jullie het leuk vinden dan maak ik binnenkort een deel twee want ik heb nog veel meer ideeĆ«n haha! Laat het weten in de reacties! šŸ™‚

 

X Anna

 

Een gedachte over “Kerst/Winter Inspiratie Foto’s: Shot by me!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s