California Bril! | New In

Afgelopen week ontving ik een super mooie bril van Polette. Hij ‘heet’ California en heeft een zilveren montuur. Wist je dat er een hele California brillen collectie is? Echt super tof! Je kunt zelfs kiezen voor roze of blauwe glazen! Mij staat zilver altijd beter dan goud, maar voor de mensen waarbij goud beter staat, hij is er ook in het koperen of gouden frame. Benieuwd naar de bril die ik gekozen heb? Klik op lees meer!

dsc_8199

Dit is alles wat er in het pakketje zat. Ik had er een brillenkoker bij besteld omdat ik het altijd zonde vind als ik een nieuwe bril niet in een brillenkoker kan doen. Deze is van mooi hout materiaal en de binnenkant is ook nog eens super zacht! Daarnaast zat er naast de bril het classic Polette hoesje bij en dit keer ook een mooi bijpassend California brillendoekje.

dsc_8198

Dit is dan de uiteindelijke bril! Ik ben er super blij mee en kan niet wachten tot dat ik outfit foto’s ga maken hiermee! De bril moet natuurlijk wel bij je passen, maar ik vind hem zeker  tof!

dsc_8171

Wat vinden jullie van deze bril? Is ‘ie in of uit? Ik ben benieuwd! 

Liefs, Anna 

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s