Gift Guide: For Her

Het is weer zo ver, de brandende vraag kun je deze maand niet ontkomen. ‘Wat wil jij voor kerst?’ Deze vraag is niet alleen moeilijk om te beantwoorden, antwoord krijgen is ook een hele opgave.

‘Ik hoef niets hoor, gezelligheid is al voldoende!’ is een antwoord die je vast wel zal herkennen. Oké, kerst draait natuurlijk niet alleen om cadeaus maar het is wel een leuke bijkomstigheid. Om alle lieve vriendjes, vriendinnen en wie dan ook te helpen, heb ik een gift guide gemaakt met een aantal leuke cadeau-ideetjes voor haar!

1. PARFUM

Het hart van menig meisje gaat er sneller van kloppen, een perfect ingepakt cadeau met een mooie strik eromheen. De verpakking doet het halve werk al. Parfum is en blijft lastig om cadeau te doen, kijk daarom stiekem naar haar collectie en wie weet vind je daar iets.

Processed with VSCO with a5 preset

2. STATIONARY

Ik heb er persoonlijk een zwak voor, schattige notitieboekjes en planners. Klein, groot, het maakt niet uit; als ze er maar schattig uit zien. Naast dat het gewoon leuk is om te hebben, is het handig om ze ook echt te gebruiken. Het zal je helpen om georganiseerder door het leven te gaan. Kijk bijvoorbeeld bij Hema of Sostrene Grene.

Processed with VSCO with a5 preset

3. MAKE-UP

Een beetje cliché misschien, maar make-up is altijd goed. Een MAC lipstick, mooie highlighter of producten van Benefit? CHECK!

Processed with VSCO with a5 preset

4. CHOKERS

Sieraden zijn lastig om te kopen, iedereen heeft een andere smaak. Chokers zijn redelijk safe, bijna ieder meisje vindt deze fantastisch. Tegenwoordig hebben ze voor iedere stijl wel een bijpassende choker te koop.

Processed with VSCO with a5 preset

5. PERSONAL

Als laatste, een persoonlijk cadeau waar tijd en moeite in is gestopt kan nooit fout zijn. Denk bijvoorbeeld aan een fotocollage, een mooie foto in een lijstje of een creatief DIY cadeau.

Het gaat natuurlijk helemaal niet om de grootte of het prijskaartje van een cadeau, de gedachte en moeite zullen genoeg zijn ❤

Liefs, Jill

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s