Mijn 2016

Hey allemaal!  Toen ik voor het eerst nadacht over deze post bedacht ik mij dat ik dit jaar minder gedaan heb dan voorheen. Daarom had ik al een soort van besloten deze post niet te maken, maar toen ik door mijn Instagram scrollde zag ik dat ik toch wel een hoop toffe dingen gedaan heb dit jaar. Veel meer dan ik zo nog even kon opnoemen. Dus hier ben ik! Ik kan het iedereen aanraden terug te blikken op je jaar, zo kun je niet alleen zien wat je gedaan hebt, maar ook evalueren en bedenken wat je kunt doen om volgend jaar nog beter te maken! Kijken jullie mee?

img_1324

Januari

In Januari ging ik weer naar Amsterdam Fashion Week, dit keer samen met (toen nog een gast blogger van Fashion Anna) Luna. Ook bezocht ik een pers event van Mr Goodiebag.

img_1325

Februari

In Februari bezocht ik een pers event van HEMA. Daarnaast werd ik overgevlogen naar Stockholm voor een pitch day van een investeringsfonds waar ik een stageovereenkomst mee heb. Ik skipte de lunch zodat ik even een rondje kon lopen door het centrum, de rest van de dag zat ik namelijk binnen in kantoor tot we weer terug vlogen. Ook ging ik in februari schaatsen met mijn zusjes en een vriendin. Op de een of andere manier besloten we dit in een onesie te doen voor de lol.. #YOLO.

img_1326

Maart

In maart ging ik naar een pers event van John Beerens. Ook vloog ik naar Londen om een goede vriendin van mij te bezoeken die daar een jaar lang nanny was. We hebben een hoop bezichtigd en ik kwam er achter dat het soms best eng is om met een fiets door Londen te fietsen haha.

Processed with VSCO with hb1 preset

April

In April ging ik voor het eerst met twee vrienden van de Chinese lessen Dim Sum eten. We deden dit in de Grand Garden in Rotterdam, echt een aanrader! Daarnaast had ik mega geluk. Ik was onverwachts naar een feest gegaan na mijn Chinese les, als ik meteen naar huis gegaan was was ik beland in een schietpartij die op dat moment voor mijn deur plaatsvond. Mijn laatste hoogtepunt uit de maand april was dat ik het Chinese A1.1 niveau gehaald heb. Ik had Chinees als extra vak een aantal maanden gevolgd op de universiteit en hoop dat ik snel verder kan met het volgende niveau.

img_1353

Mei

In mei vloog ik samen met een vriendin van mij naar Lissabon voor een paar dagen. We wilden er graag even tussenuit en het bleek een succes want het was de perfecte vakantie om mijn hoofd leeg te maken. We bezochten een heel mooi klooster en kasteel. Daarnaast hadden we veel door de stad gewandeld. Een ander tof iets uit mei was dat ik naar StartupFest Europe kon. Er waren sprekers als Tim Cook (CEO Apple), Travis Kalanick (CEO Uber), Eric Schmidt (Alphabet/Google), Nathan Blecharczyk (AirBnB), Gillian Tans (CEO Booking.com) en Mark Rutte.

Processed with VSCO with c1 preset

Juni

In Juni had ik mijn eerste jaar op de Universiteit in 1 keer gehaald. Reden voor een feestje. We hadden met nog een aantal mensen van mijn studie een toffe boat party op de rivier de Maas.

img_1354

Juli

In Juli speelde ik gids voor mijn gezin en zijn ik en mijn zusje ook met een kabelbaan van de Euromast afgegaan. Het begin was super eng (je moest op een heel dun randje staan) maar het was ook zo gaaf! Ook ging ik weer naar Amsterdam Fashion Week en ontmoette ik Tim Hofman toevallig voor zijn deur. Ten slotte ging ik twee dagen met mijn moeder naar Scheveningen, waar we de Beauty and the Beast musical bezochten samen.

img_1355

Augustus

In Augustus had ik zomervakantie en gingen we met ons gezin naar Italië. Ook kwam de Prison Escape trailer uit waar ik in gefigureerd had. Mijn zusje vertrok voor een jaar naar Argentinië (snik), een vriendin van mij verhuisde terug naar Thailand (snik) en ik ging met een aantal vrienden naar een gratis optreden van Kensington in Deventer. Het was buiten en regende keihard maar hun muziek blijft geweldig.

img_1356

September

Deze maand ging ik naar Appelpop met twee vriendinnen van de middelbare school en bezocht ik een Ecco event in factory petite waar we onze eigen tas mochten maken.

img_1357

Oktober

In oktober ging ik met twee vriendinnen naar het Justin Bieber concert in Gelre Dome, was ik met een vriendin bij de liveshow van the next boy/girl band finale, maakt ik ziek de IELTS toets in Amsterdam, verfde mijn zusje haar haar roze, had ik mijn eerste 21 diner van een vriendin, slaagde we met een aantal voor de MTV EMA fan auditie  en ging ik naar Berlijn voor datzelfde investeringsbedrijf als waarmee ik naar Stockholm ging.

img_1358

November

In November waren dan de MTV European Music Awards en we mochten op zowel bij de rode loper staan als naar de show. Het was ontzettend gaaf! Ik heb Linsey een tour gegeven door Rotterdam, haalde mijn rijbewijs, ging naar TEDxErasmusUniversity, bezocht het Bastille concert (Wild World tour), ging naar Dutch Horror house en bezocht het geweldige Harry Potter and the Philosopher’s Stone in Concert. Deze film werd afgespeeld in concertzaal De Doelen in Rotterdam en tegelijkertijd werd alle muziek uit de hele film inclusief aftiteling live gespeeld. Ten slotte ging ik nog naar de Zalando awards.

img_1359

December

In December bezocht ik toen ik moest wachten op het station in Utrecht de Harry Potter winkel die daar tijdelijk is. Hij is er volgens mij nog dus als je er langs komt zou ik zeker even kijken! (als je van Harry Potter houdt natuurlijk ;-)) Ook ging ik met een Chinese studentenvereniging naar Keulen, waar we meerdere kerstmarkten bezochten en gingen schaatsen. Ten slotte gingen we met ons gezin op skivakantie in Solden. Toen we er waren kwamen we er achter dat een aantal scenes van de James Bond film Spectre daar waren opgenomen. Erg tof!

Al met al wordt ik erg vrolijk van dit lijstje! Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering maar ik mag zeker niet klagen. Hier zijn enkele van de dingen die ik volgend jaar nog wil gaan doen of veranderen:

  • Video’s opnemen met mijn nieuwe stage piano. Het lijkt me zo tof om meerstemmige muziek op te nemen want met deze stage piano kun je bijvoorbeeld ook violen of drums nadoen.
  • Nog een betaald bijbaantje vinden zodat ik net iets chiller kan leven en minder na hoef te denken over hoe duur het eten is wat ik koop etc.
  • Een land buiten Europa bezoeken.
  • Mijn vakken goed bijhouden (vanaf het begin, niet twee dagen voor de toets) op de Universiteit.

Wat zijn de tofste dingen die jullie dit jaar gedaan hebben? En wat zijn jullie voornemens voor 2017? Ik ben heel benieuwd!!

Liefs,

Anna

2 gedachten over “Mijn 2016

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s