OUTFIT/ Life is Gucci

New year, new me… of toch niet? Ik doe eigenlijk niet aan goede voornemens en ga gewoon verder zoals altijd. Wel laat ik de slechte en negatieve invloeden achter in 2016, alleen maar positieve vibes voor 2017! Wat mode betreft wil ik me eigenlijk wel iets ‘girlier’ gaan kleden, maar wel op mijn eigen manier natuurlijk. Een leuk jurkje in combinatie met sneakers, of juist een oversized trui met chunky boots. Deze outfit is niet heel girly, maar wel heel comfortabel!

Mijn outfit is een combinatie van een aantal favorieten van het moment. Ten eerste de jas, een perfecte ‘lammy coat’. Ik ben verliefd op de prachtige lammy coat van Acne Studios, alleen die hebben een behoorlijk prijskaartje. Deze jas komt in de buurt! Mijn trui en broek vind ik perfect bij elkaar passen. De laatste tijd hou ik ervan om dezelfde kleuren met elkaar te combineren zodat het eigenlijk net iets te matchy-matchy is.

Als eyecatcher draag ik deze Gucci sjaal, die van mijn beste vriend is. Andermans kleding is totaal niet veilig in mijn buurt. Ik hou van mijn liefde vrienden met een goede stijl zodat ik al hun kleding kan stelen, ehh lenen bedoel ik.

foto4

Jas- Weekday

Trui- Gosha Rubchinskiy

Broek- Bershka

Schoenen- Comme des Garçons x Converse

Sjaal- Gucci

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Van wie stelen jullie altijd kleding?

XOX

5 gedachten over “OUTFIT/ Life is Gucci

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s