Super Schattige Nieuwe Oorbellen!

Een paar dagen geleden kwamen eindelijk mijn nieuwe oorbellen van Happiness Boutique binnen! Ik was super enthousiast want ik vind ze echt heel gaaf! Vandaag laat ik ze aan jullie zien in deze post, kijken jullie mee?

img_9865

Dit zat er allemaal in het pakketje! Zoals je ziet zat er ook een heel schattig polaroid-achtig kaartje bij. Op de achterkant stond “For Anna! Xx”, echt super schattig!

img_0021

img_9884

En dit zijn dan de oorbellen! Allereerst een setje super mooie marble oorbellen. Ik houd echt van de marble ‘print’ en heb hier ook al een telefoon hoesje van, deze oorbellen matchen dadelijk dus met mijn phonecase. Ik vind naast de print de vorm ook heel leuk en het zilveren randje eromheen!

img_9928

img_9934

img_0010

Het tweede setje zijn deze super schattige sterretjes oorbellen. Heel minimalistisch en het lijkt net alsof je meerdere gaatjes hebt, terwijl je er maar 1 gaatje voor nodig hebt! Super handig want ik wil liever geen tweede gaatje omdat mijn oren toch super klein zijn, maar vind het wel altijd erg mooi staan bij mensen!

img_9979

Ik ben echt super blij met de oorbellen die ik ontvangen heb! Ik had al een hele tijd geen oorbellen meer gekocht, maar heb af en toe een periode waarin ik veel oorbellen draag. Die periode is nu weer begonnen. Laatst had ik ook al ringetjes gekocht en deze twee setjes zijn een mooie toevoeging aan mijn collectie! Zelf houd ik meer van simpelere knopjes en draag ik eigenlijk nooit grote oorbellen.

Wat is jullie stijl qua oorbellen? 

Xx Anna

2 gedachten over “Super Schattige Nieuwe Oorbellen!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s