Winter OOTD / All Black #2

Hallo allemaal! Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie. En nu een die ik de laatste tijd meerdere keren aan heb gehad. Normaal gesproken probeer ik mijn outfits zoveel mogelijk af te wisselen, maar als je outfit én leuk is én heerlijk zit. Ja, dan wordt het bijna automatisch een favoriet. Ik denk dat iedereen wel van die outfits heeft en die natuurlijk meerdere keren aantrekt. Ik wou toch wel een beetje variatie aanbrengen en dat deed ik bij deze outfit door middel van andere schoenen. Ik trok de ene keer mijn geliefde leren laarsjes aan en de andere keer weer een paar gympen.

Maar toen krijg ik een tijdje geleden deze schoenen in de bus en ik ben er mega blij mee! Deze maken de outfit echt af, omdat ze zo leuk in combinatie staan met de leren broek. Het bontjasje maakt het dan weer net even iets zachter en zo heb je dan een leuke mix.

De leren laarzen zijn van de River Island en ik heb ze in de sale weten te scoren! Ze waren meer dan 50% afgeprijsd en ik werd helemaal gek. Ik heb iets met zwart en ik heb vooral iets met zwarte laarzen/laarsjes. Daar begin ik nu ook echt al een kleine collectie in te zien, dus dat zal wel iets zeggen over hoe gek ik erover ben!

Daarnaast vind ik zonnebrillen altijd super fijn bij een outfit. Gewoon, omdat het de outfit net een beetje op pimpt. Het geeft een soort van evenwicht in je look, vooral als je verder niet zoveel rondom je hoofd hebt zitten (zoals een hoed, sjaal, etc.).

Ik merk dat ik ook vooral in de koudere tijden veel zwart draag, vooral als ik even niet weet wat ik aan moet doen, grijp ik altijd naar zwart!

img_9744b

img_9742b

img_9758b

img_9725b

img_9745b

img_9734b

img_9735b

img_9748b

Fake fur – Primark

Sweater – H&M

Pants – H&M

Shoes – River Island

Sunnies – Zaful

Hebben jullie ook een favoriete outfit?

 

10 gedachten over “Winter OOTD / All Black #2

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s