Hotspot / Restaurant ‘Heartbreak Hotel’ op Terschelling

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik iets heel erg leuks voor jullie – vind ik zelf – en dat is; een hotspot! Ik heb nog nooit echt een hotspot gedeeld, of in ieder geval niet vaak en ik vond het toch eigenlijk wel heel erg leuk om te doen.

De hotspot van vandaag is Terschelling. Een tijdje geleden ben ik daar een weekendje geweest en dat was echt heel erg leuk! We waren lekker aan het fietsen door de duinen, richting zee, toen we het eigenlijk wel koud kregen en ergens iets wilde gaan drinken. Toen kwamen we aan bij dit bord hierboven en toen zijn we het pad gaan volgen naar het restaurantje/strand tentje.

Al toen we aankwamen bij dat bord, had ik mijn camera er gelijk bij gepakt. Ik vond het echt iets wat je op tumblr langs kon zien komen, of bij een super mooie trouwerij. Al gauw zagen we dat het restaurant ‘Heartbreak hotel’ heette, en opgegroeid met een vader die helemaal Elvis-gek is, kon ik de link wel leggen.

img_8592b

Bij binnenkomst zag je gelijk dat het helemaal in een retro sfeertje was ingericht. Heel veel pastel kleuren en veel rood. Overal oude radio’s en neonlampen. Van die oude poster-boorden die al half versleten waren, hingen er ook echt heel veel.

Ook kon je milkshakes krijgen in zo’n super leuk, groot glas. Ik had zelf geen milkshake besteld, maar had ze wel langs zien komen. Daarnaast had je op de kaart ook speciale gerechten staan. Ze hadden natuurlijk wel standaard dingen, zoals tosti’s en broodjes/panini’s, maar ze hadden ook eten dat geïnspireerd was door Elvis.

img_8596b

img_8597b

img_8600b

img_8602b

img_8609b

Voor degene die de film ‘Cinderella story’ ooit hebben gezien, zullen dit waarschijnlijk ook wel veel op het restaurant uit die film vinden lijken. Dat vond ik althans heel erg. Ze reden alleen niet op rolschaatsen rond, haha!

img_8612b

img_8615b

Adres

Oosterender Badweg 71, 8897 Oosterend Terschelling

– Britt 

2 gedachten over “Hotspot / Restaurant ‘Heartbreak Hotel’ op Terschelling

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s