Be My Valentine

Het is bijna zover, de dag waar iedereen een haat-liefdeverhouding mee heeft: Valentijnsdag. Het is een cliché, maar toch vind ik het wel wat hebben. Of ik nou een relatie heb of niet, ik vier het meestal wel. Zo ging ik vorig jaar gezellig uiteten met mijn single vriendinnen, hierdoor voelden we ons toch niet zo alleen en hadden we een gezellige avond. Voor aankomende Valentijnsdag heb ik nog geen plannen, maar ik heb wel een leuke outfit om te laten zien.

De outfit is eigenlijk super simpel maar het geheel vind ik erg mooi bij elkaar passen. Ik draag een fishnet panty, die momenteel niet weg te denken is uit het modebeeld. Normaal gesproken werd het een beetje gezien als iets ordinairs, maar wanneer je het goed combineert dan staat het super leuk. Ook draag ik een T-shirt dress, letterlijk. Het is een lang shirt van de herenafdeling van H&M. De laarsjes geven de outfit een vrouwelijke en classy touch. Om het af te maken draag ik nog twee kettingen, waarvan eentje zelfgemaakt is.

Mijn perfecte date night zou er als volgt uitzien: Een etentje bij een knus restaurantje, een avondwandeling door de stad of op het strand en de zonsondergang bekijken.

Shirt- H&M

Fishnet panty- Cool Cat

Laarsjes- Bershka

img_9520b-2-2

Hoe zou jullie ‘perfect date night’ eruit zien?

XOX

2 gedachten over “Be My Valentine

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s