Shoplog: Zara & River Island

Hallo allemaal! Ik heb vandaag een shoplog voor jullie. Ik had al een hele lange tijd geen kleren meer gekocht en het voelde heel erg raar om dat toch weer wel te doen. Ik probeerde tevreden te worden met alles wat ik al had, en in te zien dat ik niet nog meer nodig had ‘om maar de trends bij te houden’. En dat heb ik gedaan. Ik ga nu veel voorzichtiger om met mijn geld en denk veel meer na over alles wat ik koop. Vandaar dat alles wat ik heb gekocht ook uit de opruiming komt!

Kijken jullie mee naar wat ik heb gekocht?

img_9842b

River Island / Biker Boots

Zwarte laarzen zijn echt een musthave in mijn ogen en ik loop er ook bijna altijd op. In alle soorten en maten. Toen ik deze zag – met gouden details – was ik meteen verkocht. Daarnaast waren ze ook nog eens in de sale. YES.

img_9807b

img_9840b

Zara / Metallic jacket

Ik raak altijd gelijk helemaal verliefd op van dit soort aparte items. Ik hoefde over dit jasje dus ook niet lang na te denken. Ben er echt super blij mee!

img_9819b

img_9844b

Zara / Patched bag

Kleine zwarte tasjes zijn de laatste maanden ook echt een must voor mij. Alles wat ik nodig hebt, past erin. Daarnaast is deze ook weer een beetje gek, en dat vond ik wel leuk voor de afwisseling!

img_9826b

img_9841b

Zara / Jeans

Gek genoeg, had ik nog geen normale blauwe spijkerbroek in mijn kast hangen – dus daar ging ik specifiek naar op zoek. Ik ben echt super blij met deze, vooral ook omdat hij echt heerlijk zit!

img_9815b

Welk item vinden jullie het leukst?

9 gedachten over “Shoplog: Zara & River Island

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s