Ik ga naar Singapore verhuizen!

Ik had er nooit van durven dromen, maar het is echt waar: halverwege dit jaar ga ik in Singapore wonen! Mijn hele leven woonde ik in Nederland, maar dit jaar gaat het toch echt gebeuren en ik ben mega excited! Wie, wat, waar, wanneer en hoe dat lees je hier!

singapore-stopover-holiday

Momenteel studeer ik aan de Erasmus Universiteit en zit ik in het tweede jaar van mijn studie. Aan het begin van het derde jaar kun je kiezen tussen een uitwisseling met een andere universiteit ergens ter wereld, of een stage. Ik koos voor het eerste en na het aanmeldingsproces kan ik vol trots zeggen dat ik op de Nanyang Technological University in Singapore mag studeren voor ongeveer 4 maanden! Gedurende die tijd woon ik dus in Singapore!

Na die vier maanden heb ik nog ongeveer een maand over voordat mijn studie weer verder gaat in Nederland. In die tijd ben ik van plan rond te reizen door Maleisië, Indonesië en misschien nog wat andere landen.

ntu_adm_09

Dit is de Universiteit, ik vind het er erg tof uit zien!

free_singapore_tour_900

In Singapore heb je deze infinity pool bovenop een hotel. Deze kijkt uit over de gehele stad!

universal-studios-singapore-original-137

Ook zit er een Universal Studios en een mega bomen park zoals hier beneden:

singaporegardensbythebay017

Zelf ben ik echt benieuwd naar deze bestemming! Ik heb nog nooit in het buitenland gewoond en ben ook nog in de buurt van Singapore op vakantie geweest. Gelukkig spreken ze Mandarijn Chinees in Singapore en heb ik vorig jaar lessen in die taal gevolgd, dus kan ik mijn taalvaardigheden goed opschroeven!

Zijn jullie al ooit in Singapore geweest? Ik ben super benieuwd naar jullie ervaringen en must-sees! Wie weet kan ik er nog een bezoekje brengen! 

Xoxo Anna

7 gedachten over “Ik ga naar Singapore verhuizen!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s