Nieuwe Schoenen!

Afgelopen week ontving ik een paar nieuwe schoenen van VT Mode! Ik vond het wel een keer leuk om een andere kleur schoenen dan normaal uit te kiezen dus ik ging voor deze donker groene Arkk Copenhagen sneakers. Benieuwd naar de mega leuke verpakking van het pakketje of naar wat ik van de schoenen vind? Klik dan gauw verder!

img_0219

De doos was heel leuk ingepakt met bruin papier, een touwtje eromheen en een stukje denim.

img_0232

De doos van Arkk zag er ook erg chic uit!

img_0236

img_0249

Ook zat er een leuk kaartje bij!

img_0255

Dit is dan de schoen! Op het eerste oog vond ik hem toch wat mannelijk lijken voor een unisex schoen, maar toen ik ze aan deed bleek het wel mee te vallen! Ik ben daarom ook erg benieuwd hoe ze onder een wat stoerdere outfit zullen vallen. Ik denk bijvoorbeeld dat ze erg leuk zullen staan onder mijn nieuwe varsity jacket.

img_0284

img_0281

img_0293

img_0276

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? 

Xoox Anna

 

2 gedachten over “Nieuwe Schoenen!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s