10 Manieren Om Je Verjaardag Te Vieren!

25 Februari werd ik 20 en dus ben ik officieel geen tiener meer. Ik heb mijn verjaardag gevierd met vrienden, zowel uit het dorp waar ik vandaan kom, als in de stad van mijn studie. Het was heel leuk en ik snap dan ook niet hoe ik de afgelopen 4 of 5 jaar mijn verjaardag niet gevierd heb. Maar goed! Vandaag geef ik jullie een maar liefst 10 ideeën van dingen die je kunt doen om je verjaardag te vieren!

img_0334edit

  1. Ga samen ontbijten. Dit heb ik in Rotterdam gedaan op mijn verjaardag en het was zeker een succes! We gingen naar Lilith Coffee, een super leuk ontbijt en lunch plekje waar ze heerlijke fluffy pannenkoeken hebben! Daarnaast is het hier helemaal niet duur!
  2. Doe samen een cocktail workshop of ga cocktails drinken! Het tweede heb ik ’s avonds gedaan het het was super gezellig. Lekker bijkletsen met alle mensen die ik normaal niet zo vaak meer zie! Daarna gingen we nog uit, een leuke bijkomstigheid :D. Als je nog geen achttien bent kun je uiteraard ook thuis lekkere drankjes maken: alcoholvrije cocktails, lekkere smoothies of heerlijk ijs uit de blender!
  3. Organiseer een high tea! Vooral een succes met lekkere schattige hapjes! Leuk om te doen, lekker om te eten/drinken en super gezellig!
  4. Ben je meer van een rustige chill sessie? Nodig iedereen uit om in pyjama of onesie te komen, kijk een leuke film en sleepover fun gegarandeerd!

img_0364edit

5. Voor degenen die al achttien zijn is een bier of wijn proeverij ook zeker een aanrader.

6. Bowlen. Dit blijft een classic, maar zeker de moeite waard. Tijd voor competitie en girltalk onder het genot van een drankje en bitterballen.

7. Lasergamen. Dit is echt een aanrader voor iedere gelegenheid. Persoonlijk ben ik er fan van. Geen pijn zoals bij paintballen, maar wel het plezier.

8. Schaatsen in de winter.

9. Zwemmen of een lekker dagje strand in de zomer.

10. Voor de echte party animals is er ten slotte nog de tip om een bar of cafe af te huren, heel veel vrienden uit te nodigen, en de hele avond te dansen, praten en zingen.

img_0333edit

Hoe vieren jullie je verjaardag? 

Xx Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s