OOTD / A very rainy outfit of the day!

Hallo allemaal! Wat een vervelend weer hebben wij soms hier in Nederland hé! Ons land maakt het de Fashionbloggers soms bijna onmogelijk om outfit foto’s te maken buiten. Maar, gelukkig zijn onze buien vaak vlak na elkaar en hebben we even de tijd om naar buiten te schieten en de foto’s te maken! Het blijft daarnaast ook gelukkig weer steeds langer licht en dat scheelt ook al wel weer heel veel. Ik heb zoveel zin in de zomer, waarbij we eindeloze zon hebben en een heerlijk weertje!

Kijken jullie mee naar de outfit en waar het allemaal vandaan komt?

Dit soort outfits draag ik het liefst: Zwart, comfortabel en nog steeds leuk om te zien. De schoenen die ik daar aan heb had ik na een hele lange tijd weer onder mijn bed vandaan getrokken. Ze zijn echt helemaal perfect voor het weer van de laatste paar dagen en ze lopen echt heerlijk! Daarnaast staan ze heel erg leuk in combinatie met het grijze shirtje en het zwarte leren jasje. Het tasje wat ik erbij draag is écht mijn meest favoriete tasje op het moment. Alles wat ik nodig heb, past erin én hij is zwart!

IMG_9963b

IMG_9988b

IMG_9973b

IMG_9965b

IMG_9986b

IMG_9962b

IMG_9977b

De outfit:

Jacket – Straatstijl

Shirt – Boohoo

Pants – Zara

Shoes – VanHaren

Bag – Forever 21

 

Wat vinden jullie van het weer? Zijn jullie ook alweer lekker toe aan de zomerse zon?

Liefs,

Britt

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s