Mijn drie favoriete, nieuwe fashion trends!

Hallo allemaal! Vandaag heb ik een post voor jullie waar ik zelf heel erg enthousiast van werd. Namelijk, mijn drie favoriete trends van de laatste tijd! Ik vind de meeste trends van de laatste tijd niet zo mijn ding en het is daarom moeilijk om mezelf erin mee te laten gaan. Maargoed, ‘fashion’en ‘stijl’ hebben natuurlijk twee hele persoonlijke betekenissen, die voor iedereen anders zijn. Dat vind ik ook het mooiste aan mode, iedereen geeft er zijn eigen draai aan! In deze post laat ik jullie mijn drie favorieten zien en vertel ik hoe ik ze het liefst combineer. Kijken jullie mee?

IMG_0064b

  1. De ‘Navy’ trend, of ook wel ‘Hey Sailor!’ genoemd

Dit jasje had ik toevallig al heel erg lang! Ik heb het ooit gekocht voor een van mijn verjaardagen en was er toen al helemaal verliefd op. Het is wel een best net jasje, maar sinds ik hoorde van de ‘Hey Sailor’ trend, had ik hem gelijk weer naar de voorkant van mijn kast verplaatst. Ik zou dit jasje combineren met een zwarte (of witte) turtleneck of een wit shirt, met daaronder een zwarte broek en nette zwarte laarsjes. Ik denk dat dat mijn ideale outfit zou zijn met dit jasje. Maar eigenlijk staat het bij heel erg veel, heel erg mooi!

IMG_0110b

IMG_0070b

IMG_0085b

2. De Statement Faux furs

Ik ben persoonlijk altijd helemaal gek geweest op faux furs, maar vond het altijd wel spannend om te dragen. Niet omdat ik het te opzichtig vond, maar juist omdat ik bang was dat mensen misschien gingen denken dat ik echt bont zou dragen – al zou dat sterk zijn, aangezien ik niet zo oud ben – en daarom draag ik deze niet zo vaak. Maar nu zijn de échte statement faux furs weer helemaal terug! Deze zou ik het liefst dragen met helemaal zwarte kleren en een grote ‘diva’ zonnebril.

IMG_0105b

IMG_0075b

IMG_0101b

3. De verticale strepen & Bell-sleeve trend

Met deze top pak ik twee trends samen in een kledingsstuk! Ik vind dat de strepen op dit shirt hem heel erg chic maken en ben er helemaal verliefd op. Hij heeft een hele erge ‘Parijse’ uitstraling. Daarnaast zijn de Bell- sleeves een heel veel voorkomende trend de laatste tijd en ook die vind ik helemaal leuk. Dit is echt een tijdloze top. Deze combineer ik het liefst met een zwarte, skinny jeans en mijn zwarte Chelsea boots!

IMG_0106b

IMG_0103b

De kledingstukken:

Navy blazer – Zara

Faux fur – Zaful

Top – Zara

Wat is jullie favoriete trend van de afgelopen tijd?

– Britt

3 gedachten over “Mijn drie favoriete, nieuwe fashion trends!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s