Inspiratie Foto’s

Hallo allemaal! Vandaag heb ik een heel andere post dan normaal. Ik ben namelijk helemaal gek van de site ‘We heart it’ en ik weet dat er heel veel mensen nog gekker zijn van Tumblr, maar die site heb ik zelf nooit echt gebruikt. Ik vind dat soort sites heel erg gaaf, omdat je er zo geïnspireerd, gemotiveerd en gelukkig van kan worden. De plaatjes geven je een mooie boodschap of quote, waar je overna kan gaan denken. En de andere plaatjes geven je bijvoorbeeld weer de drang om de wereld in te trekken en rond te gaan reizen.

En nu heb ik zelf vier foto’s gemaakt, die ik persoonlijk wel in dit straatje vind passen. Ze zijn zeker niet professioneel, maar ik vind ze toch wel heel erg goed gelukt + ze vatten mij helemaal samen!

Kijken jullie mee?

IMG_0111b

De eerste foto die ik heb gemaakt is er een van mijn polaroids (van afgelopen zomer) en mijn polaroid camera. Ik heb er ook nog rozenblaadjes bij gelegd, zodat er in ieder geval ook nog een mooie, opvallende kleur te zien is. Ik ben helemaal gek van foto’s maken en neem mijn polaroid ook zo veel mogelijk met mij mee, overal heen!

IMG_0124b

De volgende foto (hierboven) heb ik van mijn boekenkast gemaakt. Van mijn mooiste plan, zelfs! Ik heb allebei mijn boekenkasten helemaal vol gehangen met ‘fairy lights’ en als je die aanzet en de grote lamp uit… dat is gewoon magisch! Het is echt mijn droomkast geworden.

IMG_0136b

Deze foto omschrijft mij misschien wel het best. Ik wou heel erg lang een astronaut worden, omdat ik het allemaal heel erg interessant vind en de sterren trekken mij gewoon écht aan. Daarom heb ik natuurlijk een sterrenplattegrond, een sterrenatlas en een verrekijker. Helaas geen telescoop, maar die zou ik thuis niet kunnen gebruiken i.v.m. lichtvervuiling! Ik wil echt heel erg graag alle sterrenbeelden kennen.

IMG_0138b

En de laatste, een beetje een klassieker. Je ziet dit soort foto’s overal, maar ik kon het gewoon niet laten. Ik ben een reisaddict en wil de hele wereld zien. Ik ben ook nog eens helemaal verliefd op deze wereldbol, dus de foto leek mij heel leuk! Hij geeft mij ook heel veel inspiratie en motivatie voor reizen.

Gebruiken jullie We heart it of Tumblr wel eens? Of een andere, soortgelijke site?

– Britt

Een gedachte over “Inspiratie Foto’s

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s