Outfit met nieuwe Teva’s!

En dan zullen jullie vast denken: ‘Teva’s?? Waarom een outfit met stevige wandelsandalen?’ Ja, dat dacht ik eerst ook als ik aan Teva’s dacht. Maar toen ik deze Teva’s zag, stond ik toch wel helemaal versteld. Ze zijn kei gaaf en naar mijn mening – zeker modern. Het zijn een soort creeper-sandalen, wat ik er heel erg leuk aan vind. Ook helpt het ook wel heel erg dat de bandjes er zo gaaf uit zien. Het zijn een soort metallic vissenschubben, hahaha, als ik het zo kan noemen. Ik vind ze echt heel erg leuk en zal jullie nu vertellen waarom ik ze zo heb gecombineerd!

IMG_0270b

Ten eerste heb ik gekeken naar welke kleuren de sandalen hebben, wat ook best belangrijk is, aangezien het erg jammer zou zijn als dat niet helemaal bij elkaar zou passen.

IMG_0256b

Toen ik de schoenen voor het eerst in mijn handen had, moest ik gelijk denken aan mijn quay zonnebril! Die heeft bijna precies dezelfde kleur als een van de kleuren die de bandjes reflecteren.

IMG_0243b

Daarnaast heb ik een legergroen jasje aangetrokken, aangezien dat ook een van die kleuren is.

IMG_0248b

IMG_0258b

IMG_0247b

IMG_0264b

IMG_0250b

Sandalen – OnlyBrands

Broek – Bershka

Shirt – Zara

Jasje – Primark

Zonnebril – Quay

Tas – Zara

 

– Britt

4 gedachten over “Outfit met nieuwe Teva’s!

  1. franchise

    wonderful points altogether, you simply gained a new reader.

    What may you suggest in regards to your submit that you simply made
    a few days in the past? Any certain?

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s