No more pretty photos

Bij de eerste zonnestralen krijgt iedereen al meteen de lentekriebels. Eindelijk weer tijd om op een terrasje te zitten, een ijsje te eten en in een park te zitten. Op dit lekkere weer moet je outfit natuurlijk ook aangepast worden. Tijd om de ripped jeans, jasjes en zonnebrillen weer uit de kast te toveren! Mijn outfit van vandaag vind ik perfect voor dit weer. Er ontbreekt eigenlijk alleen nog een leuk lente/pastel kleurtje.

Ik droeg vandaag mijn nieuwe ripped jeans, die eer doet aan zijn naam haha. De broek is high-waisted en is licht van kleur, een perfecte broek als je het mij vraagt. Daarboven draag ik een simpel shirtje van Neige tees, een streetwear merk. Dit shirt heb ik gekocht bij MAHA, een superleuke winkel die alleen streetwear voor vrouwen verkoopt.

De tas past mooi bij mijn schoenen, die beide een beetje kleur toevoegen aan de outfit. De tas is trouwens mijn beste aankoop van het jaar, nu al. Ik krijg super veel complimentjes over de tas.

 

2

4

7

6

3

5

Shirt- Neige Tees

Broek- Bershka

Jas- ZARA

Zonnebril- MONKI

Tas- Pull&Bear

Schoenen- CDG play x Converse

 

– Jill

Gepubliceerd door Jill

Hey! I'm Jill, 15 years old and I'm proud to say that I'm also part of the FashionAnna bloggers team. I would describe myself as a dreamer who loves traveling, photography and fashion of course! My favorite things to do are : Shopping, blogging, photographing and ice skating. Besides blogging on FashionAnna I also blog on my personal fashion blog. So I guess you can say that blogging is a big part of my life. If you have any questions, feel free to contact me at jill@fashionanna.com.

2 gedachten over “No more pretty photos

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s