Mijn eerste professionele fotoshoot!

Hey allemaal! Vorige week had ik een fotoshoot waar we casting foto’s (voor acteren) maakten en vandaag heb ik ze binnen. Dit betekent dat ik ze aan jullie kan laten zien!  Ik heb eerder heel veel aan theater gedaan en het lijkt mij ontzettend leuk weer wat te gaan acteren omdat dit nog steeds een grote hobby van mij is. Onlangs had ik de eerste opnames voor een studentenfilm in België. Nu heb ik eindelijk mijn eigen casting foto’s. Mijn favorieten vind je in deze post!

_URS2953.2

Eerst werd mijn haar en make-up gedaan. Ik wilde gaan voor een simpele look zodat het redelijk natuurlijk oogt.

_URS2919.2

Het aparte aan bovenstaande foto is dat het lijkt alsof mijn gezicht heel erg bewerkt is. Echter toen ik de foto zonder filter ernaast pakte was dit niet het geval. Heel apart, maar wel een mooi resultaat!

_URS3073.2

_URS3132.2

_URS3158.2

Het was eigenlijk een serieuze shoot, maar de mensen waren super aardig waardoor ik soms heel hard moest lachen. Deze foto is genomen op zo’n spontaan moment.

_URS3173.2

_URS3220.2

Op het laatst gingen we nog even een beetje experimenteren met een ander soort foto en ik vind het resultaat echt heel tof. Bijna alsof het een schilderij is haha!

_URS3169.2

Ik vond het super leuk om een keer zo’n shoot te doen en de fotograaf en make-up artist waren beiden super getalenteerd en aardig!

Wat vinden jullie van de foto’s? Ik ben heel benieuwd!

Xx Anna

 

4 gedachten over “Mijn eerste professionele fotoshoot!

 1. Chai Chen

  Oh wow dear Anna! How are you? The photos look stunning! You look so pretty! 🙂 Hope you’re doing well. Anyway, I still keep up with you on Instagram. Here on the blog, well, I think wordpress keeps marking me as spam (so you may need to unmark me so my comments may appear) whenever I use my gmail … or worse, get auto-deleted. *sobs* But it’s still the same old me 🙂 Just recently tried to get back to my blogging and reconnecting with long time blogger friends like you.

  Keep in touch dear!

  PS: I used a different email address below and I used my IG as my website just so as this comment can come thru …

  ♥ Chai Chen ♥ @chenmeicai
  ☆*。˚˚ chenmeicai blogspot com ˚˚。*☆

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s